Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bureau-organizer 41907

Met de LEGO DOTS Bureau-organizer set (41907) maak jij jouw eigen persoonlijke bureau-organizer.
Berg kantoorbenodigdheden op in de vakjes en versier de organizer naar jouw smaak.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Combineer met andere sets voor eindeloze ontwerpinspiratie.
Veilig en betrouwbaar.
Bestel nu en creëer een unieke werkplek!

Waar is LEGO Bureau-organizer 41907 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1519-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
405
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41907
lego insiders punten icoon
104
punten

Ben jij dol op knutselen? Dan is de LEGO® DOTS Bureau-organizer set (41907) echt iets voor jou! Met deze creatieve set maak jij jouw eigen bureau-organizer met kleine lade en versier je deze helemaal naar jouw eigen smaak en fantasie. Berg potloden, paperclips en andere kantoorbenodigdheden op in de twee vakjes en jouw bureau is altijd netjes en georganiseerd.

De set bestaat uit een kleurrijke bureau-organizer met een wit handvat aan het laatje en een fotohouder waar jij je mooiste herinneringen in kunt bewaren. Opruimen en sorteren worden een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaarbakje.

Creatief plezier voor jong en oud

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar? Dan is de LEGO® DOTS Bureau-organizer set (41907) een geweldige optie! Niet alleen is het snel en gemakkelijk in elkaar te zetten, het geeft jou ook de mogelijkheid om jouw ontwerpv aardigheden en zelfexpressie te verbeteren. Gebruik de kleurrijke tegels om eenvoudige, opvallende patronen te maken of bedenk jouw eigen look.

Deze set is dus niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van creatief bezig zijn houden. Heb jij altijd al een persoonlijke bureau-organizer willen hebben die helemaal bij jouw stijl past? Met deze set maak jij jouw droom werkelijkheid!

Eindeloze ontwerpinspiratie

Combineer deze creatieve set met de Extra DOTS - serie 2 set (41916) en andere kamerdecoratiesets voor nog meer ontwerpinspiratie. Verander het patroon van jouw bureau-organizer zo vaak als je wilt en maak van jouw bureau de meest unieke en persoonlijke plek om te werken en te creëren.

Elke knutselfan zal deze set geweldig vinden. De handige, schattige organizer en kleurrijke tegels maken dit een spannend creatief cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Batterijloze fun

De LEGO® DOTS Bureau-organizer set (41907) is batterijloos en wordt gevoed door kinderfantasie voor eindeloos plezier en creativiteit! Het helpt de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen te versterken en laat hen genieten van het helemaal zelf bedenken van iets nieuws.

Open de doos en ga direct creatief aan de slag met het in elkaar zetten van de bureau-organizer. Dankzij de duidelijke en gemakkelijk te volgen instructies is het bouwen kinderspel. Opruimen en bewaren zijn ook een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaarbakje.

Veilig en betrouwbaar

LEGO® bouwstenen en tegels voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. Bovendien worden LEGO® stenen en tegels gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® DOTS Bureau-organizer set (41907) is het ideale cadeau voor jong en oud die van knutselen en creativiteit houden. Bestel hem vandaag nog en maak jouw bureau nog persoonlijker en leuker om aan te werken en te creëren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.00 (25-05-2023) € 15.00 (25-05-2023) € 15.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41953

Regenboog armband met bedeltjes

foto van lego set41803

Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.