Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Go Team! Armband 41911

Met de LEGO® DOTS (41911) Go Team! armbandset kunnen kinderen hun eigen sieraden personaliseren.
De set bevat een verstelbare blauwe band en 32 kleurrijke tegels met sportopdrukken.
Kinderen kunnen hun armband versieren op basis van hun favoriete sporten.
Deze set stimuleert creativiteit en zelfexpressie.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Go Team! Armband 41911 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 3.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41911
lego insiders punten icoon
45
punten

Met de LEGO® DOTS (41911) Go Team! armbandset worden kinderen uitgedaagd om hun eigen sieraden te maken en te personaliseren. Deze set biedt volop creativiteit en de mogelijkheid om hun eigen stijl te laten zien.

De set bestaat uit een verstelbare blauwe band die om elke pols past, samen met 32 kleurrijke tegels. Ook bevatten de tegels sportopdrukken waarmee kinderen hun armband kunnen versieren op basis van hun favoriete sporten. Deze set biedt kinderen de kans om hun fantasie en expressieve speelvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze iets leuks en unieks maken.

De LEGO® DOTS Go Team! armbandset kan door kinderen fantasierijk worden versierd, passend bij hun kleding, stemming of als leuk accessoire waardoor ze zichzelf kunnen uitdrukken. Alles is mogelijk met deze armbanden! Dit maakt het de perfecte set als cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of welke andere gelegenheid dan ook.

Met deze energieke LEGO® DOTS Go Team! armbandset worden de knutselhobby en de ontwerpvaardigheden van je kind gestimuleerd, evenals hun zelfexpressie. Naarmate ze creatiever worden, kunnen kinderen de kleurrijke tegels uit deze set los gebruiken of in combinatie met andere sets voor nog meer fantasierijk plezier. Ze kunnen zelfs tegels uit de LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 2 (41916) gebruiken om hun coole armbanden nog mooier te maken.

Deze compacte creatieve knutselset bevat een armband van ongeveer 20 cm lang. Ontwerpers in de dop kunnen oefenen met het maken van verschillende creaties en dragen daarna hun favoriete versie. De LEGO® DOTS sets worden gevoed door kinderfantasie voor eindeloos plezier en creativiteit. Batterijloos speelgoed zoals deze helpt de creatieve bouwvaardigheden van kinderen te verbeteren en laat hen bovendien ervaren hoe leuk het is om zelf iets compleet nieuws te maken.

Het plezier begint meteen zodra deze set wordt uitgepakt. Dankzij de eenvoudig te volgen ideeën op de verpakking hebben kinderen in een oogwenk iets gecreëerd waar ze trots op kunnen zijn. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar verbetert ook hun creativiteit en zelfvertrouwen.

Geef kinderen coole dingen om zelf te maken met LEGO® DOTS sets. Deze slimme knutselarmbandset biedt onbegrensde ontwerpinspiratie die helpt de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen te versterken. LEGO® bouwstenen en tegels voldoen aan de hoogste industrienormen, zijn consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. En dit is al zo sinds 1958.

Met de LEGO® DOTS (41911) Go Team! armbandset laat je kinderen hun eigen sieraden maken terwijl ze hun fantasie en expressieve speelvaardigheden ontwikkelen. Deze set is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van knutselen en ontwerpen. Het is een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd plezier te hebben met het maken van iets cools en origineels.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.98 (01-08-2022) € 3.98 (01-08-2022) € 3.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set41906

Ananas pennenbakje

foto van lego set41806

Ultieme feestset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.