Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tortelduifjes armband 41912

De LEGO DOTS (41912) Tortelduifjes armband set is perfect voor knutselfans.
Kinderen kunnen hun eigen sieraad maken en aanpassen aan hun kleding of stemming.
De set bevat een verstelbare blauwgroene band en 32 kleurrijke tegels met vogels, veren en harten.
Door het gebruik van de LEGO DOTS 41908 Extra DOTS - serie 1 kunnen de armbanden nog mooier worden gemaakt.
Deze set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.
De batterijloze knutselset stimuleert creativiteit en zelfexpressie en is veilig en van hoge kwaliteit.
Bestel vandaag nog en geef een uniek cadeau aan de knutselfan in jouw leven.

Waar is LEGO Tortelduifjes armband 41912 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41912
lego insiders punten icoon
45
punten

Op zoek naar een creatief cadeau voor een knutselfan? Ontdek dan de coole LEGO® DOTS (41912) Tortelduifjes armband set! Deze handige knutselset zorgt ervoor dat kinderen hun eigen sieraad kunnen maken en dit kunnen aanpassen aan hun kleding of stemming.

Deze leuke sieradenset is steeds weer opnieuw te maken en bestaat uit een verstelbare blauwgroene band die zowel om grotere als kleinere polsen past en 32 kleurrijke tegels, waaronder speciale tegels versierd met vogels, veren en harten. Met deze set kunnen kinderen fantasierijk bezig zijn en de armband versieren zoals zij dat willen. Passend bij hun humeur of om te mixen en matchen met hun vrienden en om trots te laten zien. Alles is mogelijk!

Kinderen kunnen hun eigen speelgoedarmband ontwerpen, hun verbeelding vergroten en hun zelfexpressie en speelvaardigheden gebruiken om een uniek sieraad te maken. Dit creatieve spel is een geweldige manier om de liefde van kinderen voor creatief bezig zijn te stimuleren. Het geeft ze inzicht in ontwerpvaardigheden en nodigt hen uit om hun eigen frisse look te bedenken.

De kleurrijke tegels van deze en andere sets zijn geweldig om mee te gaan knutselen. Kinderen kunnen zelfs tegels uit de LEGO® DOTS 41908 Extra DOTS - serie 1 gebruiken om hun armbanden nog mooier te maken met coole nieuwe afbeeldingen.

Elke knutselfan zal deze set geweldig vinden. De flexibele armband en kleurrijke tegels vormen een perfect cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of elke andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Klein en draagbaar, deze creatieve knutselset met een armband van ca. 20 cm lang is perfect voor jonge ontwerpers om te oefenen met het maken van hun eigen creaties en vervolgens hun favoriete versie te dragen.

Batterijloos speelgoed helpt kinderen hun zelfstandigheid te vergroten en laat hen genieten van de vreugde van het zelf creëren van iets compleet nieuws. Gevoed door kinderfantasie voor eindeloos plezier en creativiteit! Het plezier begint met het versieren van de armband. De eenvoudig te volgen instructies helpen om het ontwerp in een oogwenk te maken, waardoor kinderen trots kunnen zijn op het zelfstandig creëren van unieke sieraden met veel creatief plezier.

Deze slimme sieradensets bieden onbegrensde inspiratie die helpt de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen te ontwikkelen. Geef kinderen coole dingen om zelf te maken met LEGO® DOTS sets.

LEGO® DOTS tegels en armbanden voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strikte kwaliteitscriteria. Ze zijn zo ontworpen dat ze consistent, compatibel, stevig te verbinden en elkekeer weer gemakkelijk van elkaar te halen zijn. Wij gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken de LEGO® DOTS tegels en armbanden om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kinderen die houden van draagbare knutselen zullen deze coole LEGO® DOTS (41912) Tortelduifjes armband set geweldig vinden! Met deze knutselset kunnen kinderen hun eigen sieraad maken en dit aanpassen aan hun kleding of stemming. Bestel deze set vandaag nog en geef een uniek, leuk en creatief cadeau aan de knutselfan in jouw leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41955

Stitch-on patch

foto van lego set5006277

Harde potlooddoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.