Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO BFF armbandenset 41913

Maak je eigen unieke armbanden met de LEGO® DOTS BFF armbandenset (41913).
De set bevat vijf verstelbare armbanden en 295 kleurrijke tegels om te ontwerpen.
Perfect voor knutselen met vrienden en het stimuleren van creativiteit bij kinderen.
Verkrijgbaar als cadeau voor elke gelegenheid.
LEGO® staat bekend om zijn hoge kwaliteit en veiligheid.
Ervaar nu de wereld van LEGO® DOTS!

Waar is LEGO BFF armbandenset 41913 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
300
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41913
lego insiders punten icoon
130
punten

Ontdek de perfecte manier om je beste vrienden te laten weten wat ze voor jou betekenen met de LEGO® DOTS BFF armbandenset (41913). Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp elk detail van deze fantastische armbanden met behulp van de felgekleurde tegels. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt doen, alles is aanpasbaar!

De set bevat vijf verstelbare armbanden die op vrijwel alle polsen passen, dus je kunt er zeker van zijn dat deze knutselset perfect is voor jou en je vrienden. Inbegrepen zijn 295 kleurrijke tegels, waaronder enkele met unieke opdruk en misschien zelfs een zeldzame tegel met vijf hartjes. Je kunt deze tegels sorteren en opbergen in een handig verdeelbakje, zodat je altijd alles bij de hand hebt voor je volgende creatieve avontuur.

Voel je vrij om met je vrienden samen te knutselen. De LEGO® DOTS BFF armbandenset is perfect voor groepsspelen en vriendschapsonderonsjes. Verander deze sleutelhangers om in de perfecte symbolen voor jullie relatie - laat zien dat je hartsvrienden bent.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Volg de patronen die inbegrepen zijn in de set, of laat je fantasie de vrije loop en ontwerp unieke vriendschapsarmbanden die helemaal passen bij jullie stijl en persoonlijkheid. Gebruik de tegels die bij deze set horen samen met tegels uit andere DOTS-setjes om meer kleuren en patronen te creëren, en verander je armbanden gemakkelijk in andere vormen en stijlen.

Het mooiste is dat dit batterijloze speelgoed kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun ontwerpvaardigheden en zelfexpressie, waardoor hun creativiteit en verbeeldingskracht worden gestimuleerd. Ontdek een nieuwe wereld van knutselplezier met de LEGO® DOTS BFF armbandenset - een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen, of welke gelegenheid dan ook.

LEGO® stenen en tegels staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwstenen worden uitvoerig getest en geperfectioneerd om te zorgen dat ze aan de strengste veiligheidsnormen voldoen. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat veel speelplezier biedt.

Verzamel je beste vrienden en begin vandaag nog met knutselen en bouwen! Ontdek een nieuwe wereld van creativiteit met de LEGO® DOTS BFF armbandenset.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (24-05-2023) € 19.95 (24-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41961

Ontwerperstoolkit - Patronen

foto van lego set41952

Groot notitiebord

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.