Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sieradendoos 41915

Met LEGO® DOTS Sieradendoos (41915) kunnen kinderen hun eigen gepersonaliseerde sieradendoos creëren.
Ze kunnen het aanpassen aan hun stemming en slaapkamerkleuren.
De set is ideaal voor kinderen vanaf zes jaar oud en helpt hen hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.
Het bevat verplaatsbare vakken en een slot voor geheime spulletjes.
Kinderen kunnen de sieradendoos versieren volgens de meegeleverde ideeën of hun eigen stijl bedenken.
Deze set is een perfect cadeau voor elke knutselfan en wordt geleverd met handige sorteer- en bewaarbakje.
Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van creatief plezier!

Waar is LEGO Sieradendoos 41915 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1519-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
374
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41915
lego insiders punten icoon
150
punten

Met de LEGO® DOTS Sieradendoos (41915) hebben kinderen een geweldige nieuwe manier om hun creativiteit te uiten en hun eigen gepersonaliseerde sieradendoos te creëren. Het is een knutselset die gemakkelijk en intuïtief is, zodat kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ze kunnen hun eigen schattige sieradenbewaardoosje maken en dit steeds opnieuw aanpassen aan hun stemming of combineren met de kleuren in hun slaapkamer. Bovendien is het gemakkelijk op te ruimen en te sorteren dankzij het meegeleverde sorteer- en bewaarbakje.

Een gepersonaliseerde sieradendoos is fantastisch, en daarom kan iedereen vanaf zes jaar genieten van het handige en leuke knutselspeelgoed van deze set. Het is veel meer dan zomaar een knutselset; het is een manier voor kinderen om zich te uiten, expressief te zijn en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Elke oppervlak kan worden versierd, zodat kinderen keer op keer plezier zullen beleven aan het ontwerpen en veranderen van dit handige opbergsysteem.

De sieradendoos beschikt over verplaatsbare vakken waarin kinderen hun sieraden of andere LEGO DOTS items kunnen bewaren. Hij is voorzien van een slotje om geheime spulletjes en tegels in te bewaren. Kinderen kunnen hun beste creatieve en expressieve vaardigheden inzetten om de sieradendoos helemaal naar eigen wens aan te passen. Dit maakt de LEGO® DOTS Sieradendoos (41915) een geweldige manier om kinderen te helpen bij het ontdekken van hun passie voor creatief bezig zijn.

Kinderen kunnen de sieradendoos helemaal naar hun eigen smaak versieren, de patroonideeën op de LEGO® DOTS (41915) verpakking volgen of hun eigen, frisse look bedenken. Het speelplezier begint direct met het in elkaar zetten van de schattige sieradendoos. Kinderen kunnen de tegels uit andere DOTS sets, waaronder de Extra DOTS - serie 1 set (41908), combineren om de doos helemaal bij de rest van hun kamerdecoratie te laten passen!

De sieradendoos is ca. 3 cm hoog, 12 cm breed en 14 cm diep, inclusief de tegelversieringen. De ideale afmetingen voor in een kinderkamer. Deze creatieve knutselset is zeer geschikt voor jonge ontwerpers die er hun sieraden in willen bewaren. De set is ideaal voor kinderen vanaf zes jaar oud. Batterijloos speelgoed helpt de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen te versterken en laat kinderen genieten van het helemaal zelf bedenken van iets nieuws.

De set is ideaal als cadeau en kan gegeven worden voor de feestdagen, een verjaardag of elke andere gelegenheid. Elke knutselfan zal deze creatieve set geweldig vinden. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies is het in elkaar zetten van de sieradendoos leuk om te doen, en het bijgevoegde ideeënvel biedt inspiratie voor het versieren. Opruimen en sorteren zijn een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaarbakje.

LEGO® stenen en tegels voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn sinds 1958. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Geef je kind een unieke sieradendoos die ze helemaal zelf kunnen maken en personaliseren met LEGO® DOTS (41915). Het is een geweldige manier om ze te helpen hun creativiteit te uiten en vaardigheden te ontwikkelen die hen later van pas zullen komen. Bestel de set vandaag nog en kijk hoe je kinderen zich helemaal uitleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.00 (25-05-2023) € 15.00 (25-05-2023) € 15.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41954

Zelfklevende patch

foto van lego set41928

Tassenhanger narwal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.