Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Magisch Woud armband 41917

De LEGO® DOTS Magisch Woud armbandset (41917) is een creatieve en gepersonaliseerde knutselset waarmee kinderen hun eigen unieke armband kunnen maken.
De set bevat een verstelbaar paars bandje en 32 kleurrijke tegels, waaronder doorschijnende diamanttegels en glow-in-the-dark tegels.
De armband is draagbaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO DOTS sets voor meer speelplezier.
De set moedigt kinderen aan om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en is gemaakt volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Magisch Woud armband 41917 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41917
lego insiders punten icoon
45
punten

Ben jij op zoek naar een creatief en gepersonaliseerd sieraad dat bij jouw outfit en stemming past? Dan is de LEGO® DOTS Magisch Woud armbandset (41917) echt iets voor jou! Met deze eenvoudige en intuïtieve knutselset maak je zelf stap voor stap een armband die uniek is en bij jou past.

De set bestaat uit een verstelbaar en flexibel paars bandje dat om zowel bredere als smallere polsen past. Daarnaast zitten er 32 kleurrijke tegels in de set, waaronder speciale doorschijnende diamanttegels, goudkleurige tegels en glow-in-the-dark tegels. Dit creatieve knutselspeelgoed biedt eindeloze mogelijkheden en geeft je de vrijheid om jouw verbeelding de vrije loop te laten.

Laat jouw zelfexpressie de vrije loop en versier de armband zoals jij dat wilt. De LEGO DOTS Magisch Woud armbandset is niet alleen leuk om te maken, maar ook om te dragen. Het is een perfect cadeau voor creatieve kinderen van 6 jaar en ouder. Verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden zijn allemaal geschikt om deze set te geven.

Het leuke aan deze gepersonaliseerde armbandset is dat je hem kunt combineren met andere LEGO DOTS sets voor nog meer speelplezier. Ook kun je Extra DOTS - serie 1 pakket (41908) gebruiken om coole nieuwe ideeën toe te voegen aan jouw knutselarmbanden.

Deze LEGO set is klein en draagbaar en de armband is ongeveer 20 cm lang. Het is ideaal voor beginnende ontwerpers die willen oefenen met het maken van hun eigen creaties. Laat je fantasie de vrije loop en creëer unieke sieraden met veel creatief plezier.

De LEGO DOTS Magisch Woud armbandset is niet alleen plezierig om te maken, maar moedigt kinderen ook aan om hun creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Batterijloos speelgoed is geweldig omdat het kinderen leert hoe leuk het is om zelf iets nieuws te maken.

Bij LEGO streven we naar de hoogste kwaliteit en veiligheid voor onze producten. Onze stenen en tegels worden gemaakt volgens de hoogste industrienormen en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Waar wacht je nog op? Open het zakje en begin direct met het versieren van de armband. Dankzij de eenvoudig te volgen ideeën is het gemakkelijk om iets te ontwerpen waarop je trots kunt zijn. Geef kinderen creatieve cadeaus die ze zelf kunnen maken met de LEGO DOTS sets en ontwikkel hun creativiteit en zelfvertrouwen op een leuke manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41932

Extra DOTS - serie 5

foto van lego set5006274

Markeerstiften-sixpack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.