Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power armband 41919

De LEGO DOTS Power armbandset (41919) is perfect voor creatieve kinderen die van sieraden houden.
Met een verstelbaar bandje en 32 tegels kunnen ze hun eigen armband maken en aanpassen.
Deze set bevordert knutselvaardigheden en zelfexpressie.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gecombineerd worden met andere sets.
Een leuk cadeau voor elke gelegenheid.

Waar is LEGO Power armband 41919 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 5.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41919
lego insiders punten icoon
45
punten

Heb jij een kind dat graag creatief bezig is en van sieraden houdt? Dan is de LEGO® DOTS Power armbandset (41919) perfect voor jou! Deze set geeft kinderen de kans om hun eigen armband te knutselen die ze keer op keer kunnen aanpassen aan hun stemming en outfit.

De armbandset bevat een verstelbaar donkerroze bandje dat zowel om bredere als om smallere polsen past en 32 tegels, waaronder speciale tegels met krachtige boodschappen. Jouw kind kan deze tegels gebruiken om hun eigen armband te versieren en hun fantasie de vrije loop te laten. Het creëren van deze armband zal hun knutselvaardigheden bevorderen en hun zelfexpressie stimuleren.

De LEGO® DOTS Power armbandset is een leuke manier voor kinderen om hun eigen sieraden te maken en te pronken met hun creativiteit. Het is een uitstekend cadeau voor de decembermaand, een verjaardag of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Deze armbandset is perfect voor jonge creatievelingen die zich willen uiten en hun ontwerpvaardigheden willen verbeteren. De tegels in deze set kunnen bovendien worden gecombineerd met andere sets voor nog meer mogelijkheden. Kinderen kunnen ook tegels uit het LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 2 (41916) pakket gebruiken om hun armbanden nog mooier te maken met schattige nieuwe ontwerpen.

De LEGO® DOTS Power armbandset is klein en draagbaar en hierdoor perfect voor jonge kinderen. Ze kunnen hun armband in elkaar zetten en dragen tijdens het spelen, op school of op een feestje. Het is een leuke en draagbare manier voor kinderen om hun creativiteit te uiten en iets unieks te maken.

Het speelplezier begint zodra je het zakje opent en begint met versieren! Het zelfstandig maken van unieke sieraden zal jouw kinderen trots maken en veel plezier opleveren. Het is een leuke activiteit om hen bezig te houden en hun fantasie te stimuleren.

De LEGO® DOTS Power armbandset is een goed voorbeeld van batterijloos speelgoed dat de creatieve bouwvaardigheden van kinderen bevordert. Het laat kinderen ervaren hoe leuk het is om helemaal zelf iets nieuws te maken en toont dat alles mogelijk is met hun verbeelding.

Geef jouw kind leuke ideeën voor knutselarmbanden die ze zelf kunnen maken met LEGO® DOTS sets. Deze slimme, persoonlijke armbandset biedt onbegrensde ontwerpinspiratie die helpt de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen te ontwikkelen.

LEGO® bouwstenen en tegels voldoen aan de hoogste industrienormen waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Kinderen kunnen zich uitdrukken met hun ontwerpvaardigheden zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit van de stenen en tegels.

Koop nu de LEGO® DOTS Power armbandset (41919) als cadeau of voor de verjaardag van jouw kind. Deze set zal hun creativiteit, zelfexpressie en knutselvaardigheden stimuleren en ze zullen er veel plezier aan beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (28-08-2022) € 5.99 (28-08-2022) € 5.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41945

Neontijger - armband & tassenhanger

foto van lego set41934

Sterrenlicht armbanden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.