Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monster armbanden 41923

De LEGO set 41923 is de perfecte set voor creatieve kinderen die houden van armbanden.
Het bevat twee verstelbare armbanden in mintgroen en blauw, samen met 32 kleurrijke tegels met monsterversiering.
Met deze set kunnen kinderen hun armbanden aanpassen aan hun outfit en stemming.
Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt eindeloos creatief plezier voor het hele gezin.
Laat je creativiteit spreken en ontwerp je eigen Monster Armbanden!

Waar is LEGO Monster armbanden 41923 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 4.5919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
34
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41923
lego insiders punten icoon
52
punten

Ben jij klaar voor een monsterlijk coole nieuwe set van LEGO® DOTS? Dan zijn de Monster Armbanden (41923) perfect voor jou! Met deze set krijg je twee verstelbare, flexibele armbanden in mintgroen en blauw met 32 kleurrijke tegels met monsterversiering. Jij kunt helemaal zelf beslissen hoe je jouw armbanden aanpast aan jouw outfit en stemming. Deze set is niet alleen perfect om cadeau te geven of als beloning te krijgen, maar ook om gewoon thuis creatief bezig te zijn.

Vrijheid om jezelf te uiten

Met LEGO DOTS krijg jij de vrijheid om jezelf uit te drukken en ontwikkel jij jouw creativiteit terwijl je jouw set aanpast en versiert. Alles kan met deze armbanden en andere DOTS sets - waarbij de enige limiet jouw verbeeldingskracht is. Het assortiment van armbanden bevat leuke verrassingen en cadeaus voor elke gelegenheid voor kinderen die er van houden om creatief bezig te zijn.

Angstaanjagend coole sieraden

Kinderen kunnen met de Monster Armbanden laten zien hoe creatief ze zijn. Versier de armbanden met de 2 verstelbare bandjes en 32 kleurrijke tegels en je bent klaar. Het plezier begint zodra je het zakje opent! Maar deze set is niet alleen geschikt voor een snelle dosis fantasierijke creativiteit. Kinderen kunnen ook tegels uit andere LEGO DOTS Extra DOTS zakjes gebruiken om hun ontwerpen uit te breiden met nieuwe, coole ideeën.

Een geweldig cadeau

Jonge doe-het-zelvers en knutselliefhebbers zullen deze aanpasbare set geweldig vinden. De duurzame armbanden en kleurrijke tegels vormen een perfect cadeau voor de feestdagen of een kleine verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar. De armbanden zijn elk ca. 20 cm lang, dus je hebt genoeg ruimte om jouw creativiteit de vrije loop te laten.

Creatief plezier voor het hele gezin

De LEGO DOTS sets bieden het hele gezin eindeloos creatief plezier en stimuleren de zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties. LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk maken is waar we voor gaan en dat doen we al sinds 1958. En niet alleen dat, maar onze LEGO® onderdelen voldoen ook aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Daarnaast worden onze LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Open het zakje en het versieren van de armbanden kan direct beginnen. Met de eenvoudig te volgen inspiratie op de verpakking hebben kinderen binnen de kortste keren iets leuks gemaakt. Dus waar wacht jij nog op? Ontwerp jouw eigen Monster Armbanden en laat jouw creativiteit spreken!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (20-03-2023) € 5.99 (28-08-2022) € 4.84

Ook aanbevolen:

foto van lego set41926

Creatieve feestkit

foto van lego set41947

Mickey & Friends: megapak armbanden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.