Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Geheime houder 41924

Met de LEGO DOTS Geheime houder (41924) maak je jouw eigen unieke doosje om geheimen veilig in te bewaren en mooi te versieren.
Deze katvormige houder stimuleert creativiteit en probleemoplossend vermogen.
De set bevat tegels om jouw ontwerpen aan te passen en kan gecombineerd worden met andere LEGO DOTS sets.
Veilig en compatibel voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Geheime houder 41924 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1619-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
451
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41924
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een echte knutselaar en dierenvriend? Dan is de LEGO® DOTS Geheime houder (41924) echt iets voor jou! Met deze coole set maak je jouw eigen unieke doosje om al jouw geheimen veilig in te bewaren en mooi te versieren. En dankzij het handige bewaarbakje met deksel heb jij alles altijd gesorteerd en netjes opgeruimd.

Ontdek eindeloze creativiteit met de Geheime houder

Deze leuke katvormige houder heeft een pennenhouderlichaam met 2 verborgen vakjes en kan zelfs een kleine notitie of foto vasthouden met zijn pootjes. Je kunt de kop, oren en poten van de kat naar wens aanpassen met de bijgeleverde tegels. De sleutelvormige tegelwipper maakt het makkelijk om de tegels weer te verwijderen en jouw ontwerp aan te passen.

Creatief knutselplezier voor jong en oud

LEGO DOTS sets stimuleren de creativiteit en helpen jou bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals creatief denken en problemen oplossen. Door jouw eigen houder te versieren en jouw ontwerpen te delen met vrienden, ben je zeker van een plezierige beloning. Je kunt zelf de patroonideeën op de verpakking en in de instructies volgen, of jouw eigen leuke, creatieve ontwerpen bedenken.

Meer speelplezier met LEGO DOTS sets

Elke jonge knutselfan zal deze fantasierijke speelgoedset geweldig vinden. Met een afmeting van ca. 12x7x7 cm heeft jouw houder de perfecte afmetingen om jouw geheimpjes in te bewaren. De bijgeleverde tegels zijn geweldig voor het maken van coole knutselcreaties, en je kunt ze zelfs combineren met tegels uit andere sets en zakjes. LEGO® DOTS sets bieden onbegrensd creatief speelplezier en stimuleren jouw zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties.

Veilig, consistent en compatibel

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ontdek jouw eigen creatieve talenten en geef jouw eigen stijl weer met de LEGO® DOTS Geheime houder (41924) set. Het knutselplezier begint zodra je de verpakking opent! Bestel nu en geniet van eindeloos speelplezier en creativiteit. Perfect als cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.00 (25-05-2023) € 16.00 (25-05-2023) € 16.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41946

Extra DOTS - serie 6

foto van lego set30560

Ananas - fotohouder en minibord

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.