Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Geheime dozen 41925

Met de LEGO DOTS Geheime dozen (41925) set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen boekvormige doosje maken.
De set wordt geleverd met een bewaarbakje en deksel voor gemakkelijke opslag.
Kinderen kunnen hun eigen ontwerpen maken en hun stijl loslaten met behulp van de bijgeleverde tegels.
Deze set is perfect voor knutselliefhebbers vanaf 6 jaar en stimuleert de zelfexpressie en verbeeldingskracht.
Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze fantastische set!

Waar is LEGO Geheime dozen 41925 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1219-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
273
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41925
lego insiders punten icoon
112
punten

Ontketen je innerlijke kunstenaar met de LEGO® DOTS Geheime dozen (41925) set! Deze coole set biedt jongens en meisjes de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen ontwerpen te maken. Met slechts een paar eenvoudige stappen creëren kinderen hun eigen boekvormige doosje dat op slot kan, compleet met opbergruimte voor hun schatten en geheimpjes. En het leukste? Ze kunnen er steeds opnieuw hun stempel op drukken en hun eigen stijl erop loslaten.

De set wordt geleverd met een bewaarbakje en deksel, zodat alles snel opgeruimd is. Het eenvoudig in elkaar te zetten boekvormige doosje is een leeg canvas voor de creativiteit van kinderen. Een minidoosje met een fotohouder biedt extra opbergruimte voor hun sleutel en andere kleine schatten. En natuurlijk zijn er ook genoeg tegels inbegrepen om de doosjes helemaal naar eigen smaak aan te passen.

De LEGO® DOTS Geheime dozen set is niet alleen perfect voor kinderen die dol zijn op knutselen, maar ook een geweldige beloning voor hun harde werk op school. Het is de ideale verrassing voor jongens en meiden vanaf 6 jaar die zich willen uiten en iets unieks willen maken.

Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen de doosjes versieren zoals ze willen en daarna hun ontwerpen met vrienden en familie delen. En als ze het nog creatiever willen maken, kunnen ze tegels uit andere LEGO® DOTS sets en zakjes gebruiken om nieuwe ontwerpen te creëren.

Het boekvormige doosje is de perfecte maat om geheimpjes in te bewaren en kan op slot. Zo hebben kinderen een geheime verstopplek voor al hun waardevolle schatten. Het is erg leuk om het doosje open te maken en te ontdekken wat er allemaal in zit. Kinderen kunnen de set gebruiken om hun eigen creaties te maken, zodat ze hun eigen stijl kunnen ontwikkelen en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Met LEGO® DOTS sets kunnen kinderen hun eigen sieraden en decoraties maken die ze kunnen dragen of gebruiken om hun kamer op te vrolijken. Dit biedt onbegrensd creatief speelplezier en stimuleert de zelfexpressie door het maken en aanpassen van objecten. De LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel zijn om in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Ga aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO® DOTS Geheime dozen set. Dit is een geweldige manier om je eigen stijl te ontwikkelen en om samen met vrienden en familie te genieten van dit creatieve bouwspel. Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.00 (25-05-2023) € 12.00 (25-05-2023) € 12.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41957

Zelfklevende patches megaset

foto van lego set41949

Taslabels megapack - berichten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.