Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tassenhanger hond 41927

De LEGO® DOTS Tassenhanger hond (41927) set is het ideale cadeau voor knutselende kinderen die hun tassen en rugzakken willen personaliseren.
Deze set bevat alle benodigdheden om een stevige kubus te maken en te versieren.
Kinderen kunnen hun eigen ontwerpen bedenken en de tegels aanpassen zoals ze willen.
Deze compacte, duurzame set stimuleert creativiteit en zelfexpressie.
Bestel hem vandaag nog en verras de kleine knutselaars in je leven!

Waar is LEGO Tassenhanger hond 41927 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41927
lego insiders punten icoon
52
punten

Met de LEGO® DOTS Tassenhanger hond (41927) set kunnen jongens en meisjes hun eigen schattige hondenhanger maken en versieren voor aan hun tas of rugzak. Deze set is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten, en is daarom het perfecte cadeau voor kinderen die graag knutselen.

De kit bevat alle benodigdheden om een stevige kubus te maken, waaronder een siliconen bevestigingsring, een kleine tegelwipper in de vorm van een sleutel en een heleboel kleurrijke tegels. Kinderen kunnen de tassenhanger versieren met behulp van de ontwerpideeën op de verpakking of hun eigen fantasierijke patronen bedenken en de tegels aanpassen zoals ze willen.

Deze tassenhanger is niet alleen een leuke manier om tassen en rugzakken te versieren, maar ook een geweldige manier voor kinderen om hun creatieve vaardigheden en zelfexpressie te ontwikkelen. Kinderen kunnen keer op keer hun eigen tassenhanger maken en personaliseren, de uitdrukking van het hondje veranderen en hun ontwerpen met vrienden delen.

De LEGO® DOTS Tassenhanger hond (41927) set is compact van formaat, duurzaam en handig voor elk kind. Elke hanger is ongeveer 4 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.

Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen persoonlijke touch toevoegen aan hun dagelijkse spullen. Kinderen kunnen ook tegels gebruiken uit andere knutselsets of zakjes, zoals Extra DOTS - serie 3 of 4 (41921 of 41931) voor nog meer leuke ontwerpen!

Bij LEGO® staan veiligheid en kwaliteit altijd voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, wat betekent dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Geef kinderen leuke knutselideeën die ze echt kunnen gebruiken met LEGO® DOTS sets. Of het nu gaat om het maken van sieraden, versieren van fotohouders of personaliseren van tassenhangers, deze sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en stimuleren de zelfexpressie door het maken en ontwerpen van handige knutselcreaties. Zo wordt LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk.

Kortom, de LEGO® DOTS Tassenhanger hond (41927) set is het perfecte cadeau voor kinderen die graag knutselen en hun eigen persoonlijke touch willen toevoegen aan hun dagelijkse spullen. Met deze set kunnen ze hun creativiteit en zelfexpressie ontwikkelen, en hun fantasie de vrije loop laten. Bestel hem vandaag nog en verras de kleine knutselaars in je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.00 (25-05-2023) € 5.00 (25-05-2023) € 5.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41905

Regenboog sieradenhouder

foto van lego set41902

Schitterende eenhoorn armband

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.