Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Extra DOTS - serie 5 41932

Het Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje van LEGO® is een perfecte toevoeging voor creatieve kinderen.
Met 120 kleurrijke tegels, inclusief 15 glow-in-the-dark tegels en 10 verrassingstegels, kunnen ze hun LEGO® DOTS sets personaliseren en nieuwe ontwerpen maken.
De mogelijkheden zijn eindeloos! Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop.

Waar is LEGO Extra DOTS - serie 5 41932 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 0.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 2.5919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
120
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41932
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben jij ook zo'n creatieveling die graag knutselt en speelt met LEGO®? Dan is het Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje met tropisch thema echt iets voor jou! Met deze extra tegels kun je nieuwe ontwerpen maken en je bestaande LEGO® DOTS sets nog mooier maken. Combineer ze met andere sets en pas ze aan je kleding, stemming of kamer aan. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Grenzeloze creativiteit en zelfexpressie

Het zakje bevat maar liefst 120 kleurrijke tegels, waaronder 15 glow-in-the-dark tegels en 10 van de 16 unieke, versierde verrassingstegels. Zo kun je je kamerdecoraties, armbanden en andere accessoires helemaal naar je eigen smaak maken. Bovendien bepaal je zelf hoe je dat doet, waardoor je je creativiteit ontwikkelt en jezelf beter leert uitdrukken.

Coole knutselvibes

Het leuke van dit kleine speelgoedzakje is dat je nog creatiever kunt zijn bij het versieren van je LEGO® DOTS sets. Laat je eigen ontwerpen zien en deel ze met je vrienden. Een zakje is een ideale beloning of verrassing voor creatieve kinderen en een leuk extra cadeautje waarmee je je andere DOTS of LEGO® sets kunt aanpassen.

Verras kinderen die graag creatief bezig zijn met dit coole LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje waarmee ze hun eigen, persoonlijke decoraties kunnen maken. Wat er precies in het zakje zit, is een leuke verrassing!

Vergroot de creativiteit en ontwerpvaardigheden van kinderen met 95 tegels om te verzamelen in een groot aantal tropische kleuren, 15 glow-in-the-dark tegels en 10 van de in totaal 16 mogelijke verrassingstegels met opdruk.

De tegels kunnen op allerlei leuke en unieke manieren worden gebruikt voor het versieren van armbanden en kamerdecoraties. Kinderen kunnen de tegels ook combineren met andere DOTS sets of LEGO® sets en deze helemaal aanpassen zoals zij willen.

Jonge knutselfans zullen het geweldig vinden om te ontdekken wat er in dit Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje zit. De vrolijke kleuren en speciale versierde tegels vormen een leuke verrassing voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Geef kinderen interessante knutselideeën met LEGO® DOTS sets. Dit zakje met gekleurde en versierde tegels helpt kinderen om hun creatieve zelfvertrouwen spelenderwijs te ontwikkelen.

LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en geven de zelfexpressie van kinderen een boost door het maken en aanpassen van accessoires of siervoorwerpen voor in hun kamer, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt.

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste dingen met dit Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje met tropisch thema. Bestel nu en begin met knutselen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.98 (15-06-2023) € 4.99 (28-08-2022) € 2.92

Ook aanbevolen:

foto van lego set41931

Extra DOTS - serie 4

foto van lego set30556

DOTS Minilijst

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.