Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Muziek armband 41933

Maak een unieke muziek armband met de LEGO® DOTS set 41933.
Deze verstelbare armband en 32 kleurrijke tegels met glitter en metallic effecten bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, deze veilige en duurzame set bevordert creativiteit en zelfexpressie.
Bestel vandaag nog en ontdek de magie van LEGO DOTS!

Waar is LEGO Muziek armband 41933 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 2.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 3.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41933
lego insiders punten icoon
52
punten

Tune in en rock je pols met de LEGO® DOTS muziek armband (41933)! Deze creatieve speelgoedset is perfect voor kinderen die van muziek houden en hun eigen unieke stijl willen laten zien. De set bevat een hoogwaardig, verstelbaar en flexibel zwart armbandje dat zowel rond smalle als brede polsen past en regelmatig kan worden gedragen en versierd. Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook 32 kleurrijke tegels, waaronder tegels met muzieknoten met een metallic effect, doorschijnende tegels en glittertegels. Zo wordt het maken van een uniek armbandje nog leuker en creatiever!

Geen foute manier om te spelen
Het leuke aan het maken van je eigen sieraden is dat er geen foute manier is om te spelen! Laat je fantasie de vrije loop en creëer een armband die helemaal bij jou past. Mix en match de verschillende kleurrijke tegels om je armband aan te passen aan je outfit of stemming. Laat je creativiteit maar stromen!

Meer dan alleen een armband
De LEGO® DOTS muziek armband (41933) is meer dan alleen een armband. Het is een speelse en creatieve speelgoedset die goed is voor urenlang knutselplezier en fantasierijke creaties. Het is een perfecte verrassing voor elk moment en een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Exclusief en uniek
Deze unieke sieraden mogen gezien worden! Laat je creativiteit spreken en versier je armband met de bijgeleverde tegels die zijn voorzien van een metallic effect, doorschijnende tegels en glittertegels. De set bevat een verstelbaar bandje en 32 kleurrijke tegels, waardoor je eindeloze ontwerpen kunt creëren. Maar ook kunnen kinderen de tegels uit de LEGO® DOTS Extra DOTS-serie 3 en 4 (41921 en 41931) zakjes gebruiken om hun ontwerpen uit te breiden. Zo blijft het creëren altijd vernieuwend en uitdagend!

Kleine verrassing
Ken jij of ben jij een jonge creatieveling? Dan is deze LEGO® DOTS muziek armband (41933) de perfecte speelgoedset. De duurzame armband, kleurrijke tegels en speciale tegels met opdruk vormen een leuk cadeautje of kleine verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar. En met een lengte van 20 cm is de armband perfect geschikt voor kleine ontwerpers om te oefenen en hun favoriete versie te dragen.

Creatief cadeau
Open het zakje en het versieren van de armband kan meteen beginnen. De verpakking bevat eenvoudige inspiratie en tips, zodat kinderen in no time geweldige ontwerpen kunnen creëren. LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en stimuleren de zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties. Het is een perfect cadeau om de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen te ontwikkelen op een speelse manier.

Veilig en duurzaam
LEGO® DOTS sets bieden niet alleen eindeloze creatieve mogelijkheden, maar voldoen ook aan de meest strikte veiligheidsnormen. LEGO onderdelen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kan je jouw kind met een gerust hart laten spelen met deze geweldige speelgoedset.

Laat je fantasie de vrije loop en rock je pols met de LEGO® DOTS muziek armband (41933)! Het is een perfecte manier om creativiteit en zelfexpressie te stimuleren. Bestel jouw set vandaag nog en ervaar de magie van LEGO DOTS!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 2.98 (10-11-2022) € 6.99 (13-07-2022) € 4.65

Ook aanbevolen:

foto van lego set41952

Groot notitiebord

foto van lego set41947

Mickey & Friends: megapak armbanden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.