Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sterrenlicht armbanden 41934

De LEGO® DOTS Sterrenlicht armbanden (41934) set is perfect voor magie en sterrenliefhebbers.
Met twee verstelbare armbanden in blauwgroen en paars, en 32 kleurrijke tegels kunnen kinderen hun eigen armbandjes ontwerpen.
Deze set stimuleert creativiteit en zelfexpressie en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu online en combineer met andere LEGO® DOTS sets voor meer ontwerpmogelijkheden.
Let op: niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Waar is LEGO Sterrenlicht armbanden 41934 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
34
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41934
lego insiders punten icoon
52
punten

Ben jij een liefhebber van magie, mysterie en sterren? Dan is de LEGO® DOTS Sterrenlicht armbanden (41934) set het perfecte cadeau voor jou! Deze creatieve speelgoedset bevat twee verstelbare armbandjes in blauwgroen en paars die perfect rond smalle en brede polsen passen. Met maar liefst 32 kleurrijke tegels, waaronder speciale ronde, doorschijnende tegels met sterrenopdruk en tegels versierd met sterrenkaarten, kunnen kinderen direct aan de slag om hun eigen armbandjes samen te stellen en helemaal naar hun zin te maken.

Het leuke aan deze set is dat kinderen zichzelf kunnen uiten op hun eigen manier. Alles is mogelijk met deze leuke armbanden en de diverse armbanden in het assortiment vormen geweldige verrassingen of verjaardagscadeautjes.

De LEGO® DOTS speelgoedsets zijn speciaal ontworpen om kinderen te stimuleren hun eigen stijl te ontdekken en uiten. Het plezier zit in de fantasie van kinderen en de magie zit hem in de creativiteit. Net als met de andere LEGO® DOTS speelgoedsets kan je alles versieren op je eigen manier, waardoor je jezelf kan verrassen met hoe alles eruit kan komen te zien.

Deze op zichzelf staande set is geweldig voor een snelle dosis creativiteit en het is ook zeer draagbaar. Deze set met armbanden van elk ongeveer 20 cm lang is ideaal voor beginnende ontwerpers. Ze kunnen oefenen met het maken van hun eigen creaties en vervolgens hun favoriete versie dragen. De set kan gemakkelijk worden meegenomen en kan overal mee naartoe worden genomen.

Jonge knutselliefhebbers zullen genieten van deze creatieve set. De stevige armbanden, kleurrijke tegels en speciale tegels met opdruk vormen een leuk cadeau of kleine verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar. Daarnaast is het helemaal niet moeilijk om de armbanden te versieren. Open het zakje met de tegels en het versieren van de armbanden kan meteen beginnen. Met de eenvoudig te volgen inspiratie kunnen kinderen in no time een heleboel leuke ontwerpen maken. Daarnaast kunnen ze keer op keer hun eigen patronen creëren.

Geef kinderen een leuke LEGO® DOTS set cadeau. Deze slim ontworpen armbanden stimuleren eindeloze ontwerpmogelijkheden waarmee kinderen spelenderwijs hun creativiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen. LEGO® DOTS sets bieden onbegrensde creativiteit en bevorderen de zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt.

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Wil jij ook graag creatief aan de slag met de LEGO® DOTS Sterrenlicht armbanden (41934)? Bestel de set dan nu online en beleef eindeloos plezier met het maken en aanpassen van je eigen sieraden. Verzamel de andere LEGO® DOTS speelgoedsets en combineer ze voor nog meer ontwerpmogelijkheden. Let op: deze set bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 11.50 (04-08-2022) € 9.23

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006275

Gelpennen-sixpack

foto van lego set30557

Fotohouder kubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.