Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tassenhanger eenhoorn 41940

Maak kennis met de coole LEGO® DOTS Tassenhanger Eenhoorn! Deze accessoireset stelt kinderen in staat om hun eigen tassenhanger te versieren en aan hun sleutelbos, rugzak of tas te hangen.
De set bevat een stevige kubus, regenboogkleurige en glittertegels en een tegelwipper.
Ideaal voor jonge knutselfans en kan gecombineerd worden met andere sets voor nieuwe ontwerpen.
Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
Laat jouw persoonlijkheid zien met LEGO® DOTS!

Waar is LEGO Tassenhanger eenhoorn 41940 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 4.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 5.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 5.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41940
lego insiders punten icoon
52
punten

Maak kennis met de coole LEGO® DOTS Tassenhanger Eenhoorn! Dit is de perfecte accessoireset voor jongens en meisjes die graag creatief bezig zijn en zichzelf willen uitdrukken. Met deze set kunnen kinderen in een handomdraai hun eigen tassenhanger decoreren en deze vervolgens aan hun sleutelbos, rugzak of tas hangen.

De set bevat een stevige kubus met ruimte voor leuke ontwerpen, een bevestigingsring en een tegelwipper. Kinderen kunnen de regenboogkleurige en glittertegels gebruiken om een magische eenhoorn te maken. Wat is er nou leuker dan je eigen mysterieuze en betoverende eenhoorn te hebben?

Deze LEGO® DOTS Tassenhanger Eenhoorn is ideaal voor jonge knutselfans. Ze kunnen niet alleen de gezichtsuitdrukkingen van de schattige eenhoorn veranderen, maar ze kunnen ook hun ontwerpen delen met vrienden. Maar dat is nog niet alles! De set kan worden gecombineerd met een serie 4 zakje (41931 – afzonderlijk verkrijgbaar) of Extra DOTS tegels om nieuwe creatieve ontwerpen te maken.

Geef als cadeau tijdens de feestdagen of zomaar tussendoor aan jouw kleine creatieveling. Deze tassenhanger zorgt voor een snelle creatieve pauze en kan aan elke tas worden gehangen die jongens en meisjes vanaf 6 jaar gebruiken.

En als je denkt dat LEGO® DOTS alleen voor kinderen zijn, dan heb je het mis! DOTS zijn namelijk geschikt voor jongeren en volwassenen die hun creatieve geest willen laten spreken en hun eigen unieke accessoires willen maken. Het is de ideale manier om jouw persoonlijkheid uit te drukken en een unieke look te creëren. Bovendien zijn de setjes compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal aan de slag kunt met je eigen creatieve projecten en ideeën.

Dus waar wacht je nog op? Verras jouw kleine knutselfan of jezelf met deze mysterieuze LEGO® DOTS Tassenhanger Eenhoorn (41940). De set bestaat uit een stevige kubus met een hanger, tegelwipper en een heleboel kleurrijke tegels. Geef kinderen leuk knutselspeelgoed dat ze echt kunnen gebruiken met LEGO® DOTS sets en stimuleer hun zelfexpressie door het maken en ontwerpen van handige knutselcreaties.

Bij LEGO® staat veiligheid voorop. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Koop vandaag nog jouw eigen LEGO® DOTS Tassenhanger Eenhoorn, wees creatief en laat jouw persoonlijkheid zien!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.98 (15-07-2022) € 6.99 (13-07-2022) € 5.61

Ook aanbevolen:

foto van lego set41927

Tassenhanger hond

foto van lego set41803

Extra DOTS - serie 8 – Glitters en glans

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.