Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gamer - armband met bedeltjes 41943

De LEGO® DOTS Gamer - armband met bedeltjes (41943) is een creatieve set voor kinderen vanaf 6 jaar.
De set bevat een verstelbare armband en 36 kleurrijke tegels met gamethema.
Kinderen kunnen hun armband naar eigen smaak versieren en zo hun unieke gamerstijl creëren.
De DOTS sets zijn geweldige cadeaus voor creatieve kinderen en stimuleren hun fantasie en ontwerpvaardigheden.
Bestel nu voor een coole en creatieve ervaring!

Waar is LEGO Gamer - armband met bedeltjes 41943 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 1.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 3.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.5519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 5.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41943
lego insiders punten icoon
52
punten

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een gamer of knutselliefhebber? Dan is de LEGO® DOTS Gamer - armband met bedeltjes (41943) set perfect! Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is ontworpen om hun creativiteit te stimuleren. De set bevat een verstelbare, zwarte armband die past om zowel bredere als smallere polsen en 36 kleurrijke tegels, waaronder speciale versierde tegels met gamethema. Ook zijn er bedeltjesbasissen en bliksembedeltjes inbegrepen om de armband compleet te maken.

Met deze set kunnen kinderen op een eenvoudige en intuïtieve manier hun eigen armband versieren en aanpassen aan hun outfit of stemming. Zo kunnen ze hun eigen unieke gamerstijl creëren! De DOTS sets zijn geweldige verjaardagscadeaus of verrassingen voor creatieve kinderen en zorgen voor uren speelplezier.

De LEGO® DOTS sets zijn ontworpen om kinderen op een creatieve manier te laten spelen met LEGO blokjes. Met de verschillende DOTS sets leren kinderen hoe leuk het is om hun eigen sieraden of kamerdecoraties te maken en aan te passen aan hun persoonlijke stijl. De sets zijn geweldige verrassingen en leuke cadeaus voor creatieve kinderen en ontwikkelen hun fantasie en ontwerpvaardigheden.

Deze coole LEGO® DOTS Gamer - armband met bedeltjes (41943) knutselset is perfect om kinderen te verrassen die van gamen of knutselen houden. Wanneer kinderen het zakje openen, begint het creatieve plezier meteen. Met deze set kunnen ze hun eigen draagbare gameontwerpen maken en ontwikkelen ze stap voor stap hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen. De set is ca. 19 cm lang, dus kinderen hebben genoeg ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun persoonlijke stijl te laten zien.

De LEGO® DOTS sets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan strikte industrienormen. LEGO® onderdelen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Veiligheid staat voorop bij LEGO® en alle onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO® DOTS Gamer - armband met bedeltjes (41943) set is een geweldige manier voor kinderen om op een creatieve manier te spelen met LEGO blokjes en hun eigen unieke stijl te creëren. Met deze set kunnen kinderen ontwerpen, delen en herhalen en zo hun fantasie de vrije loop laten. Bestel vandaag nog voor een coole en creatieve ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 1.98 (16-06-2023) € 6.99 (13-07-2022) € 5.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set41909

Zeemeermin armbanden

foto van lego set41930

Tassenhanger panda

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.