Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grappige banaan - pennenhouder 41948

De LEGO DOTS Grappige banaan - pennenhouder (41948) is een knutselset voor kinderen vanaf 6 jaar.
Het stimuleert creativiteit en plezier en wordt geleverd met instructies en kleurrijke tegels om de pennenhouder te versieren.
Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de pennenhouder combineren met andere DOTS sets voor eindeloze speelmogelijkheden.
Het is ook een praktisch cadeau met genoeg ruimte voor pennen en andere spulletjes.
Kortom, een leuke en veilige set om creatief mee aan de slag te gaan.

Waar is LEGO Grappige banaan - pennenhouder 41948 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 12.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 14.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
438
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41948
lego insiders punten icoon
150
punten

Met de LEGO DOTS Grappige banaan - pennenhouder (41948) knutselset waar creativiteit en plezier samenkomen, stimuleer jij jouw creatieve hersenen en geef jij jouw pennen en stiften een thuis. Deze knutselset is speciaal ontworpen voor knutselfans vanaf 6 jaar en is snel en makkelijk in elkaar te zetten. Inclusief meegeleverd instructieboekje en een heleboel kleurrijke tegels om de pennenhouder eenvoudig en intuïtief mee te versieren.

Ontwerp, gebruik en ontwerp opnieuw – inspireer jouw fruitliefhebber met deze LEGO® DOTS Grappige banaan - pennenhouder (41948) knutselset. Het creatieve plezier begint zodra je de verpakking opent. Maak een statement – met genoeg ruimte voor pennen, potloden en andere spulletjes, plus een heleboel kleurrijke tegels, kunnen knutselfans hun fantasie de vrije loop laten tijdens het in elkaar zetten en versieren van de pennenhouder.

De canvas zonder grenzen – deze set stimuleert de eindeloze creativiteit van kinderen. Ze kunnen de set combineren met een LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 6 zakje (apart verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen. Met de verschillende DOTS sets leren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te spelen. Alles wat kinderen maar kunnen bedenken is mogelijk met deze pennenhouder en met de andere DOTS sets (apart verkrijgbaar).

Leuke, praktische verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar – kleine knutselaars zullen deze unieke, aanpasbare set helemaal geweldig vinden. De handige pennenhouder en de vele kleurrijke tegels vormen samen een tof cadeau. Genoeg ontwerpruimte – de pennenhouder is ca. 12 cm hoog en 14 cm breed en diep – alle ruimte voor kinderen om creatief aan de slag te gaan en verschillende kanten van zichzelf te laten zien.

Wat zullen jouw jonge makers bedenken? Dankzij de eenvoudig te volgen bouwinstructies en de inspiratie op de verpakking en in het meegeleverde boekje kunnen ze meteen beginnen met versieren. Zelfvertrouwen zonder grenzen – deze LEGO® DOTS kamerdecoratieset heeft zijn eigen bewaarbakje. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en ontwikkelen daarbij spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen.

De DOTS sets van LEGO® zijn daarbij niet alleen leuk, maar ook veilig. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De onbegrensde speelmogelijkheden van de LEGO DOTS Grappige banaan - pennenhouder (41948) knutselset zorgen ervoor dat jij keer op keer jouw eigen stijl kan laten zien en ontwikkelen. Combineer de set met de andere DOTS sets (apart verkrijgbaar) en ontdek hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te spelen en te knutselen. Perfect als cadeautje voor jouw verjaardag of als beloning voor een goed rapport. Ga nu direct aan de slag en ervaar het eindeloze plezier van LEGO DOTS!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.98 (23-12-2023) € 19.99 (15-07-2022) € 16.59

Ook aanbevolen:

foto van lego set41938

Creatieve ontwerpdoos

foto van lego set41918

Avonturenarmbanden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.