Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Regenboog armband met bedeltjes 41953

De LEGO® DOTS Regenboog armband met bedeltjes (41953) is een knutselset voor kinderen vanaf 6 jaar.
De set bevat een verstelbare armband, 2 bedeltjesbasissen, 2 hartjesbedeltjes en tegels in vrolijke kleuren.
Kinderen kunnen hun eigen unieke armband ontwerpen en delen.
De set stimuleert creativiteit en is een leuk cadeau voor creatieve kinderen.
De armband is draagbaar en kan overal mee naartoe worden genomen.
Veiligheid is gegarandeerd, aangezien de onderdelen aan strenge veiligheidsnormen voldoen.

Waar is LEGO Regenboog armband met bedeltjes 41953 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 1.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 3.6919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 6.9901-08-2022

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41953
lego insiders punten icoon
52
punten

De LEGO® DOTS Regenboog armband met bedeltjes (41953) set is de perfecte knutselset voor alle creatieve en modebewuste kinderen vanaf zes jaar oud. Deze set bevat een verstelbare rode armband, 2 bedeltjesbasissen en 2 hangende hartjesbedeltjes, plus allerlei tegels in vrolijke kleuren. Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw eigen unieke ontwerp voor jouw armband – passend bij jouw outfit of stemming!

Met de 36 tegels in deze set, waaronder 2 bedeltjesbasissen, 2 unieke hartvormige bedeltjes en 8 regenboogtegels, zijn de creatieve mogelijkheden onbegrensd. Het zakje zit bovendien vol inspiratie om jouw fantasie te prikkelen en jouw ontwerpen nog spectaculairder te maken.

Laat zien wie je bent en laat jouw unieke stijl stralen met de DOTS sets van LEGO. Kinderen leren hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen en kunnen met deze armband doen wat ze willen. DOTS knutselsets zijn geweldige verrassingen en leuke verjaardagscadeaus voor creatieve kinderen.

Ontwerp, draag, en deel jouw creaties, en verras een regenboogfan met deze LEGO® DOTS Regenboog armband met bedeltjes (41953) knutselset voor een heleboel creatief plezier. Het plezier begint zodra je het zakje opent. En met een verstelbare armband van ongeveer 20 cm lang is er genoeg ruimte om lekker creatief te zijn en jouw armband keer op keer opnieuw te versieren, waar en wanneer je maar wilt.

Kinderen ontwikkelen hun creatieve vaardigheden tijdens het spelen met deze set. De armband bevat tegels met regenboogopdruk en hartjesbedeltjes in verschillende maten en kleuren. Er is ook genoeg ruimte om te combineren met verschillende LEGO® DOTS Extra DOTS zakjes (apart verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen.

Dit knutselcadeau is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar. Knutselfans zullen deze aanpasbare set geweldig vinden en ze kunnen leurs armband dragen met trots. De stevige armband, kleurrijke tegels en bedeltjes maken deze set een geweldig cadeau voor de feestdagen of als verrassing tussendoor.

De LEGO® DOTS Regenboog armband met bedeltjes (41953) set is zowel klein als draagbaar, dus je kunt het overal mee naartoe nemen. En met de inspiratie op het zakje kunnen kinderen binnen de kortste keren de mooiste creatieve versieringen maken.

Met deze coole LEGO® DOTS set staat onbegrensde creativiteit voorop. Ontwerp vol vertrouwen buiten de lijntjes en ontwikkel spelenderwijs jouw fantasie en zelfvertrouwen. En met LEGO® onderdelen die al sinds 1958 aan strikte industrienormen voldoen, passen de stukken elke keer weer goed op elkaar.

Veiligheid staat voorop bij LEGO®. Alle onderdelen werden aan de strengste veiligheidsnormen onderworpen. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Met deze fantastische LEGO® DOTS Regenboog armband met bedeltjes (41953) set zijn de mogelijkheden voor knutselen, spelen en ontwerpen eindeloos. Laat jouw fantasie de vrije loop en ontwerp jouw eigen unieke armband die straalt als een regenboog!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 1.98 (15-06-2023) € 6.99 (15-07-2022) € 5.88

Ook aanbevolen:

foto van lego set41951

Notitiebord

foto van lego set41930

Tassenhanger panda

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.