Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schattige panda bakje 41959

Het LEGO® DOTS Schattige Panda Bakje (41959) is een creatieve set voor kinderen vanaf 6 jaar.
Met dit praktische en stijlvolle pandabakje kunnen kinderen hun eigen unieke ontwerpen maken en tentoonstellen.
De set stimuleert fantasie en creativiteit, en is eenvoudig en intuïtief in elkaar te zetten.
Kinderen kunnen het bakje personaliseren met kleurrijke tegels en opruimen wordt een feestje dankzij de opbergruimte.
Deze set is een leuk cadeau-idee en helpt kinderen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Bestel nu en laat de creativiteit bloeien!

Waar is LEGO Schattige panda bakje 41959 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 12.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 19.9901-08-2022

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
517
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41959
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar om te knutselen met LEGO®? Maak kennis met het schattige panda bakje (41959), een creatieve set die zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit pandalijf en pandakopje zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens super stijlvol. Hiermee kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun unieke ontwerpen tentoonstellen aan hun vrienden en familie.

Speelgoed waarmee kinderen hun fantasie kunnen gebruiken en ontwikkelen is ontzettend belangrijk. Daarom zit deze set boordevol fantasierijke speelmogelijkheden voor creatieve kinderen. Met de verschillende DOTS sets leren kinderen op een leuke en creatieve manier om te spelen met LEGO-steentjes. Alles wat ze maar kunnen bedenken is mogelijk met dit te gekke pandabakje.

Kinderen kunnen dit bakje personaliseren op hun eigen unieke manier. Er zijn genoeg kleurrijke tegels beschikbaar waarmee je zeker weten de aandacht trekt. De inspiratie die te vinden is op en in de verpakking helpt kinderen op weg en geeft ze de vrijheid om vol vertrouwen buiten de lijntjes te kleuren.

Het pandalijfje biedt genoeg opbergruimte voor grotere spulletjes en het draaibare kopje kan gebruikt worden om kleinere spulletjes te bewaren. Hierdoor wordt opruimen ook nog eens een feestje! De set is snel en intuïtief in elkaar te zetten, zodat kinderen hun panda aan hun eigen smaak kunnen aanpassen en op een unieke manier kunnen afstemmen op hun kamer, interesses of stemming.

Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook nog eens een tof cadeau-idee. Knutselfans zullen deze praktische, aanpasbare set zeker weten geweldig vinden. Door dit bakje te versieren, ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen.

Met LEGO® DOTS sets ontdekken kinderen hoe leuk het is om met LEGO-stenen te spelen door hun eigen kamerdecoraties te maken en aan hun persoonlijke stijl aan te passen. Dankzij de eenvoudig te volgen inspiratie op en in de verpakking kunnen kinderen snel aan de slag. Het ideale formaat maakt het makkelijk om creatief aan de slag te gaan en de ontwerpen keer op keer te laten zien.

LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Veiligheid staat voorop bij LEGO® en daarom worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® DOTS Schattige Panda Bakje (41959) is de perfecte set voor jonge knutselaars die fan zijn van dieren en creatief bezig willen zijn. Door de combinatie van praktisch design en creatieve verbeelding heb je met deze set eindeloze speelmogelijkheden. Bestel nu en laat de creativiteit van kinderen opbloeien!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.98 (23-12-2023) € 19.99 (15-07-2022) € 17.42

Ook aanbevolen:

foto van lego set41954

Zelfklevende patch

foto van lego set41918

Avonturenarmbanden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.