Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontwerperstoolkit - Patronen 41961

De LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) is een creatieve set voor kinderen vanaf 8 jaar.
Met 10 handige DOTS voorwerpen kunnen kinderen hun eigen sieraden, accessoires en kamerdecoraties maken.
De set stimuleert creativiteit en helpt bij de ontwikkeling van vindingrijkheid en zelfvertrouwen.
De set is ook geschikt voor volwassenen.
Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor fantastische ontwerpen!

Waar is LEGO Ontwerperstoolkit - Patronen 41961 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 44.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 64.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
1096
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41961
lego insiders punten icoon
487
punten

Maak kennis met de LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) - een creatieve set voor jonge knutselfans vanaf 8 jaar. Deze set zit boordevol mogelijkheden om de meest fantasierijke ontwerpen te maken. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met deze 10 handige DOTS voorwerpen, waaronder een armband met een dubbele rij noppen, zelfklevende en stitch-on patches, 2 taslabels, een bureaubakje, pennenbakje, notitiebakje en een grote fotolijst. En er zijn meer dan 860 kleurrijke tegels in 5 verschillende stijlen en kleurengamma's om alles mee te versieren.

Met de LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) set, kunnen kinderen eindeloos spelen en zichzelf uiten zoals zij willen. De set stimuleert de fantasie van kinderen en helpt hen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en vindingrijkheid. Ze kunnen hun eigen sieraden, accessoires of kamerdecoraties maken en aan hun eigen stijl aanpassen.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen speel- en leefomgeving vormgeven. Het notitiebakje is ongeveer 15 cm hoog en 12 cm breed, dus kinderen hebben volop ruimte om creatief aan de slag te gaan. Dankzij de eenvoudig te volgen inspiratie in de doos kunnen kinderen direct aan de slag. De handleiding bevat veel verschillende regenboogkleuren, waarmee ze kunnen laten zien wat voor goede ontwerpers ze zijn.

De LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) staat voor onbegrensde creativiteit. Met de sieraden en de eenvoudig te maken kamerdecoraties ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen. Ze leren hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen en zichzelf te uiten op een creatieve manier.

Deze mooie set is een geweldig cadeau voor ieder kind dat van knutselen houdt. De set bevat alle componenten die nodig zijn om meteen aan de slag te gaan. Bovendien kunnen kinderen ook de tegels uit een van de LEGO® DOTS Extra DOTS sets (apart verkrijgbaar) toevoegen, voor nog meer leuke ontwerpen.

Als ouder wil je er zeker van zijn dat je kind veilig speelt. Gelukkig zijn LEGO onderdelen van hoge kwaliteit en voldoen ze aan de strengste industrienormen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat de LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) een veilige en betrouwbare keuze is voor je kind.

Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van knutselen houden. Het is een geweldige manier om even te ontspannen en je creativiteit te uiten. Of je nu alleen of samen speelt, met deze LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) beleef je urenlang creatief plezier.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, feestdag, of gewoon omdat, deze set zal jonge knutselfans en volwassenen zeker verrassen en inspireren. Bestel de LEGO® DOTS Ontwerperstoolkit - Patronen (41961) nu en ontdek zelf wat voor fantastische ontwerpen je kunt maken!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (01-05-2024) € 64.99 (18-09-2022) € 54.13

Ook aanbevolen:

foto van lego set41955

Stitch-on patch

foto van lego set41930

Tassenhanger panda

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.