Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eenhoorn creatieve gezinsset 41962

Breng kleur in je leven met de LEGO DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset (41962)! Speciaal ontworpen voor jonge knutselfans vanaf 6 jaar.
Bevat 5 DOTS voorwerpen, waaronder armbanden, een eenhoorn-vormig bureaubakje, een notitiebord en een slinger.
Leer op creatieve manieren spelen met LEGO stenen en ontwikkel je fantasie.
Stimuleer de creativiteit en vindingrijkheid van kinderen met deze set.
Inclusief kleurrijke tegels en alfabettegels.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog en ontdek plezier met LEGO DOTS!

Waar is LEGO Eenhoorn creatieve gezinsset 41962 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 24.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 34.2919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 39.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
707
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41962
lego insiders punten icoon
375
punten

Breng kleur in je leven met de LEGO® DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset (41962)! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge knutselfans vanaf 6 jaar en bevat 5 verschillende DOTS voorwerpen, waaronder 2 smalle armbanden, een bureaubakje in de vorm van een eenhoorn met een afneembaar deksel, een klein notitiebord en een slinger. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook een heleboel kleurrijke tegels en 3 sets alfabettegels om alles mee te versieren.

Met deze LEGO DOTS set leer je hoe je op creatieve manieren met LEGO stenen kunt spelen. De set zit boordevol fantasierijke speelmogelijkheden voor creatieve kinderen. Laat jouw fantasie de vrije loop en zeg het op jouw manier met de verschillende DOTS sets.

Breng het feest naar huis met deze LEGO DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset. Het creatieve plezier begint zodra je de doos opent. Kinderen ontwikkelen hun creativiteit en vindingrijkheid wanneer ze spelen met deze set met 5 fantasierijke DOTS voorwerpen, plus een heleboel kleurrijke tegels en 3 sets alfabettegels.

Deze set heeft alles in één doos en stimuleert de fantasie van kinderen, of ze nu alleen of samen spelen. Ze kunnen ook gebruikmaken van een van de LEGO® DOTS Extra DOTS zakjes of Enorm veel DOTS dozen (apart verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen. Met deze set beleef je een knutselfeestje voor kinderen vanaf 6 jaar, waarbij ze met de verschillende accessoires en handige kamerdecoraties, plus de vele gekleurde tegels en lettertegels, hun ontwerpen blijven veranderen.

Met het notitiebord van ca. 14 cm hoog en 12 cm breed, hebben kinderen genoeg ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten. En dankzij de eenvoudig te volgen inspiratie in de doos kunnen kinderen direct aan de slag. In de set vinden ze alfabettegels en tegels in diverse kleuren, waarmee ze hun ontwerpen echt kunnen laten opvallen.

Deze coole LEGO® DOTS set staat voor onbegrensde creativiteit. Met de sieraden en eenvoudig te maken kamerdecoraties ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen.

Met LEGO® DOTS sets ontdekken kinderen hoe leuk het is om met LEGO stenen te spelen door hun eigen sieraden of decoraties voor in hun kamer te maken en aan hun eigen stijl aan te passen. En als klap op de vuurpijl, zijn LEGO DOTS onderdelen al sinds 1958 van hoge kwaliteit en voldoen ze aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen.

Veiligheid gaat hierbij voor alles: LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat deze LEGO DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset is een fantastische manier om samen te spelen en te knutselen en om je creativiteit de vrije loop te laten. Dus, waar wacht je nog op? Bestel jouw set vandaag nog en ontdek hoe leuk het is om met LEGO® DOTS te spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.98 (23-12-2023) € 49.99 (15-07-2022) € 40.51

Ook aanbevolen:

foto van lego set41955

Stitch-on patch

foto van lego set41926

Creatieve feestkit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.