Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harde potlooddoos 5006277

Maak je bureau creatief met de LEGO DOTS Harde Potlooddoos! Creëer je eigen ontwerpen met 46 kleurrijke tegels en bouw je eigen patronen.
Deze duurzame potlooddoos is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan keer op keer opnieuw worden vormgegeven.
Het is een perfect cadeau voor vrienden en familie.
Bestel vandaag nog en maak van studeren een feestje!

Waar is LEGO Harde potlooddoos 5006277 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer DOTS sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5006277
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak van je bureau een creatief speelveld met deze te gekke LEGO® DOTS Harde Potlooddoos! Deze stevige doos biedt niet alleen veel ruimte voor al je schrijfbenodigdheden, maar heeft ook nog eens vier ingebouwde LEGO-platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4. En met 46 kleurrijke tegels kan je deze potlooddoos helemaal versieren zoals jij dat wilt. Zo wordt elk moment aan de studie nog leuker!

De Harde Potlooddoos is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Want wie zegt dat volwassenen geen plezier mogen hebben tijdens het studeren of werken? Daag jezelf uit om creatief te zijn en ontwerp de mooiste patronen of figuren op je potlooddoos. Plaats er zelfs andere LEGO-stenen op of voeg minifiguren toe voor nog meer speelplezier.

Het mooie van deze LEGO-set is dat je hem keer op keer opnieuw kunt vormgeven en aanpassen. Heb je een nieuwe inspiratiebron gevonden of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Dan kan je de kleurrijk versierde tegels zo weer vervangen door nieuwe. Net als bij een echt bouwpakket kan je met LEGO DOTS oneindig variëren en ben je altijd verzekerd van een uniek resultaat. Zo wordt het geen saaie studietijd!

Maar niet alleen het ontwerp van de potlooddoos is leuk, het materiaal is ook nog eens gemaakt om lang mee te gaan. Het duurzame ABS-plastic gaat jaren mee en zorgt ervoor dat de potlooddoos wel tegen een stootje kan. Daarnaast is deze LEGO-set volledig veilig voor kinderen van alle leeftijden, alhoewel er wel wordt gewaarschuwd voor verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

De Harde Potlooddoos is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een fantastisch cadeau voor vrienden en familie. Met verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden verras je iemand met dit handige, creatieve en eigenzinnige cadeau. Want wie houdt er nou niet van LEGO?

Kortom, met de LEGO® DOTS Harde Potlooddoos tover je je bureau om tot een creatief speelveld waar geen college of thuiswerk nog tegenop kan. Maak van je studie een feestje en bestel deze te gekke LEGO-set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (13-07-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41903

Kosmisch wonder armband

foto van lego set30557

Fotohouder kubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.