Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Leer over Chinese cultuur 10411

Ontdek de Chinese cultuur met LEGO® DUPLO® set 10411.
Deze educatieve set is speciaal ontworpen voor peuters en biedt urenlang speelplezier.
Verken een café, tempel en activiteitencentrum met authentieke details.
Leer over Chinese tradities en geniet van fantasierijk spel.
Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden van deze geweldige set!

Waar is LEGO Leer over Chinese cultuur 10411 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
124
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10411
lego insiders punten icoon
455
punten

Verken de Chinese cultuur op een speelse manier met de LEGO® DUPLO® Stad Leer over Chinese cultuur (10411) set! Deze educatieve set is speciaal ontworpen voor peuters vanaf 2 jaar en biedt urenlang speelplezier.

De authentiek vormgegeven set bevat een café, tempel en activiteitencentrum met veel details voor fantasierijk spel. Kinderen zullen het geweldig vinden om een kopje thee te drinken in het café waar traditionele gerechten worden geserveerd, terwijl ze de schattige details ontdekken, zoals de dumplings in de stoompan en de panda met zijn bamboesnack.

De set bevat ook kenmerkende elementen van de Chinese cultuur, waaronder halve yin-yangdecoratie, maskers, een pennenset met inkt, een Chinees schaakbord en een ruan (snaarinstrument). Hiermee kunnen volwassenen op een subtiele manier kennis laten maken met de traditionele Chinese cultuur.

De set biedt eindeloze speelmogelijkheden en kinderen kunnen doen alsof ze iets gaan eten in het café, de Chinese cultuur leren in de tempel, de school met zijn traditionele schaakbord verkennen of een ritje maken op de konijnenlantaarn. Kleine handjes zullen dol zijn op het openen van de scharnierende deuren en ramen en de speelgoedschatkist waarin ze hun speciale voorwerpen kunnen verstoppen.

De set is een geweldig cadeau voor creatieve peuters vanaf 2 jaar en stimuleert urenlang fantasierijk spelen en ontdekken. Volledig gebouwd is de set ca. 20 cm hoog, 60 cm breed en 30 cm diep, dus er is volop ruimte om heerlijk te spelen.

De LEGO® DUPLO® sets zijn vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, veel kleuren, diverse personages en talloze details om kleine nieuwsgierige leerlingen groots plezier te bieden. De digitale bouwinstructies in de LEGO® Builder app maken het bouwproces eenvoudig en plezierig.

De LEGO® DUPLO® speelgoedsets voldoen aan strikte industrienormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald. Veiligheid staat voorop bij LEGO® DUPLO® en daarom worden alle stenen en onderdelen uitgebreid getest en geanalyseerd om te voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® DUPLO® Stad Leer over Chinese cultuur (10411) set is een geweldige manier om jonge kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de Chinese cultuur, terwijl ze plezier hebben en hun creativiteit ontwikkelen. Bestel vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden van deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 56.00 (16-10-2023) € 79.95 (30-10-2023) € 66.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set10802

Savanne

foto van lego set10867

Boerenmarkt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.