Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dagelijkse gewoontes – in bad 10413

Maak kennis met LEGO set 10413 "Mijn eerste dagelijkse gewoontes - in bad" voor peuters vanaf 18 maanden. Deze educatieve set helpt peuters om hun gevoelens over wassen te uiten en belangrijke hygiënevaardigheden te leren. Met schattige speelgoedolifanten en een complete badkamerset, stimuleert deze set de sociaal-emotionele ontwikkeling van peuters. Ouders kunnen samen met hun kinderen genieten van speelplezier en kostbare momenten, terwijl de set ook veilig en duurzaam is. Bestel deze originele cadeau-optie vandaag nog en maak het badritueel onvergetelijk!

Waar is LEGO Dagelijkse gewoontes – in bad 10413 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10413
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak kennis met de fantastische LEGO set "Mijn eerste dagelijkse gewoontes – in bad" (setnummer 10413)! Dit speelgoed is speciaal ontworpen voor peuters vanaf 18 maanden om hen te helpen hun gevoelens over het wassen op een speelse manier te uiten. Met deze dierenspeelset worden peuters betrokken bij het badritueel en leren ze het belang van goede hygiëne.



In deze set vind je twee schattige speelgoedolifanten - een ouder en een jong - die samen met de peuters en hun ouders naar de badkamer gaan. Ze kunnen doen alsof ze het babyolifantje wassen en zo ontdekken ze spelenderwijs de waarde van goede hygiëne. De set bevat ook een bad, een douche en een toilet, waardoor kinderen het hele badritueel kunnen naspelen.



Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat de babyolifant een vrolijke of verdrietige uitdrukking op zijn gezicht heeft. Hierdoor kunnen peuters hun eigen emoties tijdens de dagelijkse wasgewoontes uiten en bespreken. Het is een geweldige manier om met kinderen te praten over zindelijkheidstraining en de ups en downs die daarbij komen kijken.



LEGO DUPLO staat bekend om zijn educatieve waarde en deze set is daar geen uitzondering op. Het stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling van peuters, helpt hen bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn en biedt een veilige omgeving om emoties te verkennen en te herkennen. Kinderen leren spelenderwijs en hebben tegelijkertijd ontzettend veel plezier!



Met deze set kunnen ouders en kinderen samen genieten van kwaliteitstijd. Het badritueel wordt een speelse activiteit waarbij peuters hun verbeelding kunnen gebruiken en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Ouders kunnen actief betrokken zijn en met hun kinderen praten over emoties en het belang van goede hygiëne.



Niet alleen is deze LEGO DUPLO set leuk en educatief, het is ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor kinderen. De onderdelen zijn groot genoeg voor kleine handen en worden stevig aan elkaar geklikt, waardoor er eindeloos speelplezier kan worden beleefd zonder dat de set uit elkaar valt.



Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een peuter vanaf 18 maanden? Zoek niet verder! Deze LEGO set biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en educatie. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Ouders kunnen met hun kinderen praten over emoties en het belang van hygiëne, terwijl ze samen genieten van kostbare momenten.



Twijfel dus niet langer en laat je peuter genieten van uren speelplezier met de LEGO set "Mijn eerste dagelijkse gewoontes – in bad" (setnummer 10413). Bestel hem vandaag nog en maak van het badritueel een onvergetelijke ervaring!

Laatste update: 2024-01-11 22:30:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10976

Peperkoekhuis van de Kerstman

foto van lego set10514

Jake's piratenschip Bucky

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.