Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dagelijkse gewoontes – eten en slapen 10414

Ontdek de wereld van gevoelens en gewoontes met LEGO DUPLO Mijn eerste dagelijkse gewoontes - eten en slapen (10414). Deze set laat peuters op een speelse manier hun gevoelens uiten en stimuleert hun fijne motoriek en creativiteit. Daarnaast is het veilig en geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Bestel nu de unieke set!

Waar is LEGO Dagelijkse gewoontes – eten en slapen 10414 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10414
lego insiders punten icoon
195
punten

Ontdek de spannende wereld van gevoelens en gewoontes met LEGO® DUPLO® Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen (10414)! Dit is het perfecte speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden om op een leuke en interactieve manier te leren. Met deze set kunnen peuters maar liefst 4 schattige speelgoeddieren ontmoeten en samen met hen de dagelijkse activiteiten van eten en slapen verkennen.



Ken je dat gevoel wanneer je honger hebt en je niet kunt stoppen met gapen? Bedtijd en etenstijd zijn soms lastige momenten voor kleintjes. Maar met deze LEGO DUPLO set kunnen peuters nu op een speelse manier hun gevoelens uiten tijdens deze activiteiten. De set wordt geleverd met 2 lieve dierenfamilies: een ondeugend katje en een schattige berenwelp. Wat deze dieren extra speciaal maakt, is dat ze 2 verschillende gezichtsuitdrukkingen hebben. De ene keer zijn ze blij en de andere keer verdrietig. Hierdoor kunnen peuters die nog niet kunnen praten gemakkelijk laten zien hoe ze zich voelen. Hoe cool is dat?



Maar deze LEGO DUPLO set heeft nog veel meer te bieden dan alleen emoties. Het is namelijk een geweldige manier om spelenderwijs te leren en de fijne motoriek te ontwikkelen. Door middel van interactief rollenspel kunnen ouders de speelgoedfiguren gebruiken om peuters het belang van gewoontes uit te leggen. En terwijl ze dat doen, versterken peuters onbewust hun fijne motoriek door de kleurrijke stenen op elkaar te zetten. Het bouwen van deze set is een fluitje van een cent dankzij de opvallende en herkenbare kleuren.



Met LEGO DUPLO Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen (10414) kunnen peuters niet alleen hun gevoelens uiten en hun fijne motoriek ontwikkelen, maar ook hun creativiteit prikkelen. De set bevat namelijk een heleboel leuke accessoires zoals een verzorgingsfles, een bloem en een lekker stuk fruit om de speelwereld nog levendiger te maken. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei avonturen voor de dierenfamilies. Misschien gaan ze wel samen op zoek naar eten of hebben ze een gezellige picknick in het park. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Naast de vele speelmogelijkheden is LEGO DUPLO Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen (10414) ook nog eens een veilige keuze voor peuters. Alle DUPLO stenen zijn namelijk speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je kinderen met dit speelgoed veilig en zorgeloos kunnen spelen.



Wil je graag dat je kinderen spelenderwijs leren, hun fijne motoriek ontwikkelen én hun gevoelens leren uiten? Dan is LEGO DUPLO Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen (10414) absoluut een must-have. Deze spannende set, met als setnummer 10414, is ideaal voor jonge kinderen vanaf 18 maanden en stimuleert hun ontwikkeling op vele vlakken. Of ze nou willen bouwen, rollenspellen spelen of gewoon creatief bezig willen zijn, met deze set kunnen ze het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Laat je kinderen kennis maken met de prachtige wereld van DUPLO en bestel vandaag nog deze unieke set!

Laatste update: 2024-01-11 22:53:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10875

Goederentrein

foto van lego set10982

Fruit- en Groentetractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.