Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dieren verzorgen op de boerderij 10416

De LEGO DUPLO set 10416 is een geweldige set voor dierenliefhebbers vanaf 2 jaar. Met 8 dierenfiguren, zoals een paard, schaap, koeien en kippen, kun je je eigen boerderij creëren. Naast leuk speelplezier, kun je ook belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Bestel snel, voordat het uitverkocht is!

Waar is LEGO Dieren verzorgen op de boerderij 10416 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
74
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10416
lego insiders punten icoon
325
punten

Ben je bekend met het superleuke en educatieve speelgoed van LEGO DUPLO? We hebben een geweldige set voor jou, namelijk de Dieren verzorgen op de boerderij (10416). Deze set is perfect voor alle kleine dierenliefhebbers vanaf 2 jaar die dol zijn op boerderijen en graag nieuwe vriendjes maken.

De Dieren verzorgen op de boerderij set wordt geleverd met maar liefst 8 LEGO DUPLO dierenfiguren. Dit betekent dat je een paard, een schaap, koeien en kippen kunt toevoegen aan jouw boerderij. Deze schattige dieren wachten op jou om voor hen te zorgen en te voeren. Ga lekker aan de slag en ontdek de avonturen die je kunt beleven op de boerderij!

Deze set is niet alleen leuk, maar ook educatief. Terwijl je speelt, leer je belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen en fijne motoriek. Daarnaast kun je ook samen met je ouders spelen en van hen leren hoe je de dieren kunt voeden en verzorgen. De boer in de set helpt jou bij het afspoelen van appels om aan de koe en haar schattige kalfje te geven. In het kippenhok zorgt de kip liefdevol voor haar kuikens.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook een ritje maken op de paardenfiguur en hem hooi voeren in de stal. Dit zorgt voor uren speelplezier en oneindige avonturen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de wonderlijke wereld van de boerderij!

De Dieren verzorgen op de boerderij set zit boordevol functies die jou en je familie laten opgaan in verzorgend spel. Het is geweldig om samen te spelen en te zien hoe de dieren tot leven komen. Je kunt je volledig onderdompelen in de wereld van de boerderij terwijl je leert hoe je voor de dieren moet zorgen.

De kleurrijke bouwstenen en elementen van deze set maken het bouwen extra interessant en leuk. Je kunt je eigen boerderij creëren zoals jij dat wilt. Laat je creativiteit de vrije loop en stel je voor hoe jouw ideale boerderij eruit zou zien. Met de Dieren verzorgen op de boerderij set zijn de mogelijkheden eindeloos!

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de boerderij en beleef spannende avonturen met de Dieren verzorgen op de boerderij set van LEGO DUPLO. Dit is het perfecte cadeau voor jonge dierenliefhebbers die graag hun probleemoplossend vermogen willen versterken en nieuwe vriendjes willen maken op de boerderij.

Bestel nu jouw Dieren verzorgen op de boerderij set (10416) en ontdek de magie van LEGO DUPLO. Beleef plezier, leer belangrijke vaardigheden en creëer jouw eigen boerderijwereld. Wees snel, want deze set is erg populair en kan snel uitverkocht zijn. Mis deze kans niet en voeg de Dieren verzorgen op de boerderij set toe aan jouw LEGO DUPLO collectie!

*Dit is een omschrijving met 374 woorden.

Laatste update: 2024-01-11 22:04:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10804

Jungle

foto van lego set10805

Rond de wereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.