Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bijen en bijenkorven 10419

Maak kennis met de LEGO DUPLO Bijen en bijenkorven set (10419), een educatieve set speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar. Met deze set kunnen peuters leren hoe ze voor dieren kunnen zorgen en duurzaam kunnen leven. Speel, leer en ontdek de wondere wereld van de bijen!

Waar is LEGO Bijen en bijenkorven 10419 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
22
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10419
lego insiders punten icoon
130
punten

Hoi allemaal! Ben jij ook dol op spelen en leren tegelijk? Dan hebben wij het perfecte speelgoed voor jou! Maak kennis met de LEGO® DUPLO® Bijen en bijenkorven (10419), een educatieve set speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar. Met deze set kunnen peuters leren hoe ze voor dieren kunnen zorgen en duurzaam kunnen leven. Het is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk!



Wat kun je allemaal verwachten in deze fantastische set? Nou, allereerst krijg je 2 schattige bijenfiguren. Deze bijtjes zijn super vriendelijk en houden ervan om rond te vliegen en naar bloemen te zoemen. Samen met hen kun je de bijenkorf verkennen, die een speciale honingraatsteen bevat. Wist je dat bijen met deze honingraatsteen de honing maken die wij zo graag eten? Geweldig, toch?



Maar dat is nog niet alles! In de set zitten ook bloemelementen waarmee je je eigen bloemstelen kunt bouwen. Dat is niet alleen goed voor je fijne motoriek, maar het zorgt er ook voor dat de bijen genoeg nectar hebben om van te smullen. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn! En wanneer de bijen genoeg nectar hebben verzameld, keren ze terug naar de bijenkorf om heerlijke honing te maken.



En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een geweldige speelgoedtruck! Deze truck heeft genoeg ruimte om alle honing in te laden. En weet je wat het leuke is? Jij mag de bijen helpen om de honing te verzamelen, de truck te laden en samen naar de markt te rijden. Zo kun je je eigen spannende avonturen beleven! Wat zal iedereen blij zijn met jouw zelfgemaakte honing.



Maar wat maakt deze set nu zo speciaal? Nou, LEGO DUPLO cadeaus zijn niet zomaar speelgoed. Ze zijn ontworpen om leuke leermomenten te creëren tussen peuters en hun ouders of verzorgers. Terwijl je speelt en plezier hebt, leer je tegelijkertijd belangrijke vaardigheden, zoals hoe je voor de natuur kunt zorgen en waar voedsel vandaan komt. Hoe cool is dat?



Waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO DUPLO Bijen en bijenkorven set (10419) en laat je fantasie de vrije loop! Speel, leer en ontdek de wondere wereld van de bijen. Het is een avontuur dat je niet wilt missen. En wie weet, misschien word jij wel een echte bijendeskundige!

Laatste update: 2024-01-11 22:12:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10908

Vliegtuig

foto van lego set10856

Takels schuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.