Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 3-in-1 ruimteavontuur 10422

De LEGO set 10422 is een spannend 3-in-1 ruimteavontuur voor jonge astronauten vanaf 3 jaar. Verken het universum, ontmoet buitenaardse wezens en leer alles over het zonnestelsel. De set biedt eindeloze mogelijkheden en stimuleert de fijne motoriek. Daarnaast is het educatief en compatibel met andere LEGO DUPLO sets. Bestel nu en beleef buitenaardse ontdekkingen en grenzeloze avonturen bij je thuis!

Waar is LEGO 3-in-1 ruimteavontuur 10422 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10422
lego insiders punten icoon
390
punten

3, 2, 1... Lancering van het spannende 3-in-1 ruimteavontuur (10422)! Ga helemaal op in een wereld boordevol speelplezier en activiteiten. In deze set kunnen jonge astronauten vanaf 3 jaar het universum verkennen, buitenaardse wezens ontmoeten en alles leren over het zonnestelsel.

Deze ruimtewonderen zitten boordevol leuke accessoires die de creativiteit van peuters prikkelen. Ze kunnen hun horizon verbreden terwijl ze spannende avonturen bedenken voor de 2 LEGO® DUPLO® astronautenfiguren. Laat ze vrienden worden met een buitenaards wezen of maak een ruimtewandeling om de raket te repareren met hun eigen speelgoedmoersleutel.

Deze veelzijdige bouwset biedt eindeloze mogelijkheden. Bouw en herbouw het ruimteschip en transformeer het naar twee andere ruimtevoertuigen. Of creëer een basis op een mysterieuze planeet waar je je eigen avonturen kunt beleven. Laat je verbeelding de vrije loop en bouw iets heel unieks! Met tandwielen, een draaiende propeller, een opwindbare lier, scharnierende deuren en een verlichtingssteen stimuleert dit speelgoed ook nog eens de fijne motoriek van je kind.

Maar dat is nog niet alles! Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook ontworpen met oog voor educatie. Terwijl je kind geniet van de ruimteavonturen leert het spelenderwijs over het zonnestelsel en de verschillende planeten. Ontdek samen de wonderen van het universum en inspireer de nieuwsgierigheid van je kleintje.

Deze LEGO® set is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. De kleurrijke stenen en elementen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Bovendien zijn alle setjes van LEGO® DUPLO® compatibel met elkaar, waardoor je eindeloos kunt combineren en bouwen.

Met deze ruimteavontuurset kunnen jong en oud samen bouwen en spelen. Beleef fantastische avonturen waarin je je onderdompelt in de ruimte. Creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je samen met je kind urenlang plezier hebt. En wie weet, misschien ontdekken jullie wel een nieuwe planeet of een mysterieus sterrenstelsel!

Deze LEGO® set is niet zomaar een speelgoed, het is een bron van vermaak, educatie en ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kind. Bouwvaardigheden, creativiteit, fijne motoriek en fantasie worden allemaal gestimuleerd tijdens het spelen met deze set. Het is een cadeau waar zowel jongeren als volwassenen gegarandeerd enthousiast van worden.

Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van het 3-in-1 ruimteavontuur en laat je meeslepen in een wereld vol buitenaardse ontdekkingen, intergalactische avonturen en grenzeloze mogelijkheden. Bestel nu jouw eigen LEGO® DUPLO® ruimteset (10422) en beleef het plezier van het verkennen van de ruimte, gewoon bij je thuis!

Laatste update: 2024-01-11 22:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10954

Getallentrein - Leren tellen

foto van lego set10826

Miles' Stellosphere hangaar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.