Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mensen en hun emoties 10423

Met LEGO DUPLO Stad Mensen en hun emoties (10423) kunnen peuters vanaf 3 jaar hun speeltijd creatief invullen. De set bevat 71 stenen en onderdelen om 5 bouwbare personages te maken. Het stimuleert de verbeelding, creativiteit en motorische vaardigheden, terwijl peuters ook leren over diversiteit, emoties en vriendschap. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en perfect als cadeau voor peuters.

Waar is LEGO Mensen en hun emoties 10423 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
71
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10423
lego insiders punten icoon
325
punten

Met LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties (10423) kunnen peuters vanaf 3 jaar hun speeltijd vullen met plezier en creativiteit. Deze set zit boordevol spannende mogelijkheden om te bouwen en te ontdekken, waardoor nieuwsgierige peuters leren dat mensen in alle soorten en maten bestaan. Het speelgoed helpt hen te begrijpen dat we er misschien heel verschillend uitzien, maar toch allemaal vrienden kunnen zijn.



Deze set bestaat uit maar liefst 71 stenen en onderdelen, waarmee peuters 5 bouwbare personages kunnen maken. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten door lichamen, benen, gezichten en kapsels te combineren, waardoor er een eindeloze reeks vriendelijke personages ontstaat. En met 10 verschillende gezichtsstenen kunnen peuters uitdrukken hoe hun poppetjes zich voelen en beschrijven wat die uitdrukkingen betekenen. Dit zorgt niet alleen voor speelplezier, maar ook voor gesprekken over diversiteit en emoties!



Wat deze set nog specialer maakt, zijn de kleurrijke stenen in interessante vormen. Deze stenen zijn speciaal ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor kleine vingertjes, zodat peuters onbeperkt creatief kunnen spelen. Ze kunnen hun eigen unieke creaties bouwen en de wereld om zich heen verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Met LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties (10423) kunnen peuters niet alleen bouwen en spelen, maar ook leren en groeien. Door te spelen met dit speelgoed ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Ze worden gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken en verhalen te verzinnen, wat goed is voor hun taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Bovendien is dit speelgoed een geweldige manier om de wereld om hen heen te verkennen en te leren over diversiteit, emoties en vriendschap.



De set bevat niet alleen kleurrijke bouwstenen, maar ook speciale accessoires zoals pruikstenen en een wielbasis. Hiermee kunnen peuters hun personages nog meer karakter geven en voertuigen bouwen om mee rond te rijden. Deze extra elementen voegen een extra laag van speelplezier toe aan de set en stimuleren de verbeelding van de peuters.



Of je nu samen met je kind speelt of je kind zelfstandig laat spelen, LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties (10423) is perfect voor alle speelmomenten. Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief spelen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Hierdoor kunnen peuters zich keer op keer vermaken met deze set en er jarenlang plezier van hebben.



Ben je op zoek naar een cadeau voor een peuter? Dan is LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties (10423) een geweldige keuze! Dit speelgoed is niet alleen leuk en educatief, maar stimuleert ook de verbeelding en creativiteit van peuters. Het helpt hen te begrijpen dat iedereen anders is en dat dit juist iets moois is. Met deze set kunnen ze leren over diversiteit, emoties en vriendschap op een speelse en interactieve manier.



Kortom, LEGO® DUPLO® Stad Mensen en hun emoties (10423) is het ideale bouwspeelgoed voor peuters vanaf 3 jaar. Met 71 stenen en onderdelen kunnen ze eindeloos bouwen, ontdekken en spelen. Het speelgoed stimuleert de verbeelding, creativiteit en motorische vaardigheden van peuters, terwijl ze ook leren over diversiteit, emoties en vriendschap. Dit cadeau zal zeker een glimlach op het gezicht van elk kind toveren!

Laatste update: 2024-01-11 23:03:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10545

Batgrot Avontuur

foto van lego set10869

Avonturen op de boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.