Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peppa Pig Garden and Tree House 10431

Ontdek de natuur met LEGO DUPLO Peppa Pig 10431. Peuters kunnen samen met Peppa en George een zonnebloem laten groeien, spelen in de boomhut en meer. Stimuleer creativiteit en motoriek. Ontwikkel vaardigheden en beleef avonturen buiten met deze educatieve en speelse set. Bestel nu voor uren speelplezier!

Waar is LEGO Peppa Pig Garden and Tree House 10431 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
20
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-07-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10431
lego insiders punten icoon
130
punten



Op zoek naar een avontuur in de buitenlucht? Met de LEGO® DUPLO® Peppa Pig Tuin en Boomhut (10431) set kunnen peuters vanaf 2 jaar oud de natuur ontdekken! Laat je kinderen spelenderwijs leren en plezier beleven terwijl ze samen met Peppa en George een zonnebloem laten groeien in de tuin.

Deze unieke set zit boordevol leuke accessoires, zoals een gieter en een hark, om de creativiteit van jonge Peppa Pig fans te stimuleren. Peuters kunnen hun fijne motoriek verbeteren en hun sorteer- en matchingsvaardigheden oefenen door de stenen op elkaar te stapelen en de speelgoedplant te laten groeien. Na het spelen kunnen de 2 figuren verstoppertje spelen in de boomstam of ontspannen in de boomhut.

De LEGO DUPLO Peppa Pig leerset voor peuters helpt kinderen bij de ontwikkeling van diverse vaardigheden, van probleemoplossend denken en doorzettingsvermogen bij het laten groeien van de plant, tot het leren zorgen voor de natuur en zelfexpressie terwijl ze Peppa en George spelen die samen in de tuin werken en spelen.

Met deze speelse set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Creëer onvergetelijke momenten en leerzaam plezier met de LEGO DUPLO Peppa Pig Tuin en Boomhut set. Ga op avontuur in de buitenlucht en beleef spannende avonturen met Peppa en George!

Laat je kinderen de magie van de natuur ontdekken en laat ze groeien en leren met de LEGO DUPLO Peppa Pig 10431 set. Met deze educatieve en speelse set kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van uren speelplezier en creatieve ontwikkeling. Bestel nu en geef je kinderen een fantastische en leerzame ervaring met Peppa Pig en haar vrienden!

Laatste update: 2024-03-14 13:12:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.