Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peppa Pig Birthday House 10433

Stap in de wereld van Peppa Pig met de Peppa Pig Verjaardagshuis (10433) set! Het cadeau voor peuters vanaf 2 jaar om een feestje te vieren met Peppa en vrienden. Inclusief speelfiguren, iconisch huis met slaapkamer, keuken en badkamer. LEGO® DUPLO® Peppa Pig stimuleert diverse vaardigheden en feestelijke routines bij kinderen.

Waar is LEGO Peppa Pig Birthday House 10433 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10433
lego insiders punten icoon
260
punten

Stap binnen in de wereld van Peppa Pig met de Peppa Pig Verjaardagshuis (10433) set! Een geweldig cadeau voor peuters vanaf 2 jaar, waarbij ze samen met Peppa en haar vrienden een feestje kunnen vieren.



Deze Peppa Pig speelset zit boordevol herkenbare elementen uit de populaire tv-serie. Met Peppa, Pedro Pony en Suzy Sheep figuren, en natuurlijk Peppa’s knuffelbeer Teddy. In het iconische huis is er een slaapkamer die bereikbaar is via een ladder en een keuken waar peuters heerlijk een verjaardagstaart kunnen maken. Daarnaast is er een badkamer met een wastafel waar ouders het belang van handen wassen kunnen uitleggen, zeker voordat er taart gegeten wordt!



LEGO® DUPLO® Peppa Pig bouw- en herbouw speelgoed is speciaal ontworpen om verschillende vaardigheden bij peuters te stimuleren. Kinderen ontwikkelen hun logisch denken doordat ze het echte leven nabootsen en feestelijke routines spelen, zoals het verwelkomen van vrienden, het uitwisselen van cadeautjes en het aansnijden van de taart. Daarnaast stimuleert het hun zelfexpressie doordat ze zich kunnen voorstellen hoe het is om deel uit te maken van zo'n vrolijke viering.

Laatste update: 2024-03-14 13:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.