Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Naar de dierenarts 10438

De LEGO DUPLO Stad Naar de dierenarts set is ideaal voor peuters die dol zijn op dieren. Het stimuleert de sociale en emotionele ontwikkeling, terwijl ze de rol van dierenarts spelen in een gezellige dierenkliniek. Ze kunnen de dieren verzorgen, bouwen met gekleurde stenen en hun fijne motoriek oefenen. Het speelplezier is eindeloos en het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kind. Deze set is veilig en duurzaam en kan gecombineerd worden met andere LEGO DUPLO Stad sets.

Waar is LEGO Naar de dierenarts 10438 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10438
lego insiders punten icoon
130
punten

Heb jij een lief peutertje in huis dat dol is op dieren? Dan is de LEGO® DUPLO® Stad Naar de dierenarts (10438) set echt iets voor jou! Dit geweldige speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en stimuleert niet alleen de liefde voor dieren, maar ook de sociale en emotionele ontwikkeling van jouw kleintje.



In deze speelset vind je een gezellige dierenkliniek met 2 LEGO DUPLO dieren - een schattige hond en een lieve kat - en een dierenarts figuurtje. Jouw kind kan de rol aannemen van de dierenarts en de zielige huisdieren in de kliniek verwelkomen. Met veel liefde en zorg probeert je kleintje de diertjes weer beter te maken. Ze kunnen de huisdieren wegen op de weegschaal, naar hun hartslag luisteren en ze grondig wassen en verzorgen.



Naast het verzorgen van de diertjes, kunnen peuters ook hun fijne motoriek oefenen door de gekleurde stenen op elkaar te stapelen en zo het LEGO model te bouwen. Daarnaast kunnen ze met behulp van de instrumenten van de dierenarts de diertjes verzorgen en ze in slaap wiegen. Door middel van deze realistische LEGO DUPLO Stad sets kunnen peuters de wereld om hen heen beter begrijpen, doordat ze situaties uit het echte leven kunnen naspelen.



Als je kind speelt met de LEGO DUPLO Stad Naar de dierenarts set, zal het niet alleen veel plezier beleven, maar ook belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Door te spelen met dieren leert je kind bijvoorbeeld verantwoordelijkheid en zorgzaamheid. Daarnaast stimuleert het bouwen met LEGO stenen de creativiteit en de fijne motoriek van je kleintje. Bovendien kunnen kinderen door middel van rollenspel hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen.



De LEGO DUPLO Stad Naar de dierenarts set biedt eindeloze speelmogelijkheden voor jong en oud. Je kind kan elke dag nieuwe avonturen beleven in de dierenkliniek en zo de leukste verhalen verzinnen. Misschien brengt de dierenarts wel een nieuw puppy binnen, of komt er een katje met een gebroken pootje langs. Wat het ook is, jouw kind kan zelf bepalen hoe het verhaal zich ontvouwt! Hierdoor blijft het speelplezier keer op keer vernieuwend en uitdagend.



Daarnaast is de LEGO DUPLO Stad Naar de dierenarts set een geweldige manier om quality time door te brengen met je kind. Samen kunnen jullie de dierenkliniek bouwen en vervolgens allerlei avonturen bedenken. Het is niet alleen een leuke bezigheid, maar ook een mooie gelegenheid om te praten over dieren, gezondheid en het belang van zorgzaamheid.



De LEGO DUPLO Stad Naar de dierenarts set is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat je er extra lang plezier van kunt hebben. Daarnaast zijn de LEGO DUPLO stenen groot en veilig voor jonge kinderen om mee te spelen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.



Deze geweldige set is niet alleen leuk voor peuters, maar ook voor oudere kinderen die al bekend zijn met LEGO DUPLO. Je kunt de LEGO DUPLO Stad sets namelijk met elkaar combineren, zodat je een gigantische stad kunt bouwen! Zo kunnen oudere broers en zussen of vriendjes en vriendinnetjes gezellig meespelen met de kleintjes en samen de leukste avonturen beleven.



Ben jij klaar om op avontuur te gaan in de dierenkliniek? Bestel dan nu de LEGO DUPLO Stad Naar de dierenarts set en geef jouw kind de kans om te leren, te spelen en te groeien!

Laatste update: 2024-01-11 22:00:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10968

Bij de dokter

foto van lego set10574

Creatieve ijsjes

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.