Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Trein accessoires set 10506

Met de LEGO DUPLO Treinaccessoires set creëer je een eindeloze treinbaan vol avontuur.
De set bevat 8 gebogen rails, 5 rechte rails en wissels en een overweg voor extra variatie.
Bouw je eigen baan met kleurrijke DUPLO stenen en bedrukte stenen voor een realistisch effect.
Deze veilige set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen, maar biedt ook plezier voor volwassenen.
Stap aan boord en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Trein accessoires set 10506 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-06-2013
exit datum icoon
30-09-2014
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10506
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in en ga mee op ontdekkingsreis met de LEGO® DUPLO® Treinaccessoires set! Met deze set creëer je een treinbaan met eindeloze mogelijkheden. Of je nu fan bent van rechte stukken, bochten of wissels, deze set heeft alles wat je nodig hebt om je eigen verhaal te vertellen.

De Treinaccessoires set bevat maar liefst 8 gebogen rails en 5 rechte rails, zodat je alle kanten op kunt. Enkele sets wissels en een overweg voegen nog meer spanning en variatie toe aan je avontuur.

De basis van je baan bouw je op met kleurrijke DUPLO stenen die zorgen voor een extra speelse touch. Daarnaast zijn er ook nog bedrukte stenen met bijvoorbeeld bomen en bloemen om je creaties nog realistischer te maken. En als je al een DUPLO treincollectie hebt, dan kun je deze set perfect erbij combineren!

Wat voor avontuur je ook wilt creëren, je komt gegarandeerd op nieuwe ideeën als je begint met bouwen. De rails zijn speciaal ontworpen om samen te werken met DUPLO treinen en zorgen voor urenlang speelplezier.

Deze set is veilig en speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, maar wij weten zeker dat ook volwassenen plezier zullen beleven aan het bouwen en spelen met de Treinaccessoires set. En met de niet-geleidende rails weet je zeker dat de trein veilig rijdt.

Dus, hop on board en maak je klaar voor een avontuur met de LEGO® DUPLO® Treinaccessoires set! Ontdek nieuwe wegen, vind verborgen schatten en ga op avontuur met je eigen treinbaan. Met deze set is de reis net zo leuk als de bestemming.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10868

Ponystal

foto van lego set5006495

Rugzak - Aap

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.