Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste treinset 10507

Met LEGO set 10507, Mijn eerste treinset, kunnen kinderen spelenderwijs de wereld van treinen ontdekken.
De set bevat een stoomtrein met geluidseffecten, een passagierswagon, een station, een brandstofpomp en een sein.
Met de bijgeleverde DUPLO stenen en rails kan de trein telkens opnieuw worden gebouwd, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel nu en laat uw kind zijn of haar treinenavontuur beginnen!

Waar is LEGO Mijn eerste treinset 10507 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-06-2013
exit datum icoon
31-01-2014
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10507
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom in de fantastische wereld van treinen met LEGO® DUPLO® Mijn eerste treinset! Laat uw kind kennis maken met de spannende wereld van de rails, locomotieven en stations en raak geïnspireerd door deze eindeloze bron van verbeelding en plezier. Met deze set kan uw kind urenlang creatief spelen en bouwen - wat de perfecte manier is om zijn of haar verbeelding en creativiteit te ontwikkelen.

Met de kleurrijke stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein kan uw kind zijn of haar eigen verhaal creëren. Het is een geweldige manier om de fantasie van uw kind te stimuleren. De set bevat ook een heleboel DUPLO stenen en rails, waardoor er talloze combinaties mogelijk zijn. Dit betekent dat uw kind de trein telkens weer anders kan bouwen en de creativiteit geen grenzen kent.

De set bevat 2 LEGO® DUPLO® figuren: de machinist en een kind. Hierdoor kan uw kind zich inleven in de wereld van de treinen en zich voorstellen dat hij of zij op reis gaat. Er zijn diverse DUPLO stenen aanwezig in de set, inclusief bedrukte stenen met bloemen en een geit en diverse stenen aanwezig om mee te kunnen bouwen.

Laat de figuren instappen en de stoomtrein vertrekken! Het station met het kaartloket is de perfecte plek om tickets te kopen. Vul de trein met brandstof en zet hem in beweging! Op deze manier kan uw kind zijn of haar eigen treinavontuur creëren en verzinnen.

De stoomtrein is 10cm hoog, 15cm lang en 6cm breed. De passagierswagon is 10cm hoog, 16cm lang en 6cm breed. Het station is 18cm hoog, 19cm lang en 6cm breed. De treinrails zijn gemonteerd 175cm lang en 75cm breed, waardoor er voldoende ruimte is voor de trein om te rijden.

Let op: deze rails zijn niet geleidend en kunnen niet worden gecombineerd met LEGO 9V treinbanen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor gebruik met DUPLO treinen. DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, waardoor het veilig en leuk is om mee te spelen. Het is perfect voor kinderen vanaf 2 jaar.

Inhoud:
- Stoomtrein met geluidseffecten
- Passagierswagon
- Station met kaartloket
- Brandstofpomp
- Sein
- DUPLO stenen
- Diverse spoorwegverbindingen
- 2 figuren (machinist en kind)

Kom samen spelen en ontdekken met LEGO® DUPLO® Mijn eerste treinset. Geef uw kind de perfecte start in de magische wereld van de treinen en laat zijn creativiteit op de vrije loop. Met deze set beleven jullie onvergetelijke momenten en ontdekken jullie op speelse wijze de wereld van de treinen! Bestel de set nu en laat uw kind zijn of haar treinenavontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10602

Kampeer avontuur

foto van lego set10844

Minnie Mouse Bow-tique

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.