Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luxe treinset 10508

De LEGO DUPLO Luxe Treinset is een perfecte set voor jonge avonturiers.
Met een moderne trein, een vrachtwagen, een gebouw met kraan en veel rails kun je verschillende landschappen verkennen.
De set bevat bedrukte DUPLO-elementen en stimuleert de creativiteit.
Veiligheid en plezier staan voorop en de set is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.
Bestel vandaag nog en begin je eigen creatieve reis.

Waar is LEGO Luxe treinset 10508 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
134
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-06-2013
exit datum icoon
31-01-2015
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10508
lego insiders punten icoon
900
punten

Stap aan boord van de LEGO® DUPLO® Luxe Treinset en beleef samen met de 3 meegeleverde DUPLO-figuren de avonturen van je leven! Met een modern ontwerp en geluidseffecten is deze treinset perfect voor jonge avonturiers en hun ouders.

Deze set bevat een moderne trein met twee wagons, een vrachtwagen, een gebouw met kraan, een DUPLO-steengroeve, een tunnel/brug element en een heleboel rails. Verken de verschillende landschappen en laat je fantasie de vrije loop terwijl je over de rails rijdt en de kraan bedient om rotsblokken op te tillen en in de wagons te laden.

Deze set bevat bedrukte DUPLO-elementen, waaronder een verkeerslicht, een brandstofpomp, fruit, gereedschap, meubels en hekken, en zelfs een olieblik. Maar dat is nog niet alles - er zijn extra DUPLO-stenen en bloemen inbegrepen om je creativiteit nog verder te stimuleren.

Met de DUPLO-steengroeve kun je je eigen rotsen delven en vervoeren met de trein. Gebruik de kiepfunctie om de rotsblokken in de wagons te laden, gebruik de kraan om de blokken eruit te tillen en verplaats ze naar waar je maar wilt. Rijd met je trein over de brug en door de tunnel terwijl je je fantasie de vrije loop laat.

Vul de trein met brandstof en luister naar de spannende geluidseffecten terwijl je door het landschap rijdt. De rails zijn niet geleidend en kunnen niet worden gecombineerd met LEGO 9V treinbanen, maar dat maakt niet uit, want deze Luxe Treinset is speciaal ontworpen om te werken met DUPLO-treinen.

Met een totaal van 175cm aan rails kun je de treinset op verschillende manieren opstellen en is er altijd een nieuw avontuur te beleven. De trein zelf is 10cm hoog, 15cm lang en 7cm breed, terwijl de lange wagon 9cm hoog, 16cm lang en 6cm breed is en de korte wagon 7cm hoog, 16cm lang en 6cm breed. Het gebouw met de kraan is 28cm hoog, 24cm breed en 16cm lang, en de steengroeve is 17cm hoog, 30cm breed en 9cm lang. Het brandstof vulstation is 13cm hoog, 16cm breed en 6cm lang, terwijl de vrachtwagen 6cm hoog, 11cm lang en 8cm breed is.

Veiligheid en plezier staan voorop bij alle DUPLO-producten, dus ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen veilig kunnen spelen terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten met deze Luxe Treinset. Deze set is perfect voor kinderen van 2 tot 5 jaar en is een geweldige manier om het bouwvermogen van kinderen te ontwikkelen en hun verbeelding te stimuleren.

Klaar om aan boord te gaan? Ontdek de spannende wereld van de DUPLO Luxe Treinset en maak kennis met de avonturen die je te wachten staan! Bestel deze set vandaag nog en begin aan je eigen reis vol creativiteit en plezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (25-05-2023) € 99.95 (25-05-2023) € 99.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10930

Bulldozer

foto van lego set10515

Ariel's onderzeese kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.