Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skippers vliegschool 10511

De LEGO DUPLO Skippers Vliegschool is een speelset waarin kinderen kunnen leren vliegen met de Planes personages Dusty en Skipper.
Met een hangar, gereedschap en veel extra's leer je stap voor stap vlieg-ins en vliegtuigonderhoud.
Dusty en Skipper hebben de ideale afmetingen om mee te spelen en de set stimuleert de ontwikkeling van kinderen.
Deze speelset is perfect voor piloten-in-spe en LEGO liefhebbers die de wereld van vliegen willen ontdekken.
Bestel nu en vlieg de horizon tegemoet!

Waar is LEGO Skippers vliegschool 10511 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
53
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10511
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Skippers Vliegschool! Hier krijg je de kans om te leren vliegen met de legendarische Planes™ personages Dusty en Skipper. Samen met Sparky, de slimme hond, leer je alles over vliegen en onderhoud van vliegtuigen.

Deze speelset bevat een hangar met diverse bedrukte DUPLO stenen, een vlag, gereedschap, een oliekan en nog veel meer. Met deze set leer je alle vlieg-ins en vliegtuigonderhoud stap voor stap. En als je er even uit wilt, kun je met Dusty de lucht in. Dusty is 8 cm hoog, 11 cm lang en 12 cm breed. Dit heldhaftige vliegtuig is gemaakt van stevig DUPLO materiaal en kan tegen een stootje.

Spring in de cockpit van Dusty, breng hem naar de startbaan en laat hem opstijgen! Leer vliegen met de geweldige Dusty en het ervaren vliegtuig Skipper. Skipper is 8 cm hoog, 14 cm lang en 13 cm breed. Hij heeft al vele vlieguren op de teller staan en is de ideale coach voor jouw eerste vluchten. Leer de kneepjes van het vak en dompel jezelf onder in de wereld van vliegen.

De DUPLO producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. DUPLO stenen zijn groter dan LEGO stenen, waardoor ze ideaal zijn voor kleine handjes en jonge geesten. DUPLO stenen zorgen voor urenlang speelplezier en zijn van hoge kwaliteit, zodat kinderen veilig kunnen spelen en de wereld om zich heen kunnen ontdekken.

De Skippers Vliegschool is makkelijk te bouwen en heeft een afmeting van 23 cm hoog, 39 cm breed en 13 cm lang. Sparky is de hond van Dusty en Skipper en is onmisbaar op elke luchtbasis. Sparky is 6 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed. Met deze speelset heb je de ideale speelomgeving om je creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop te laten!

De LEGO® DUPLO® Skippers Vliegschool is een geweldige toevoeging aan de collectie van elke piloten-in-spe. Het is de perfecte set voor kinderen en volwassenen die van LEGO houden en de wereld van vliegen willen ontdekken. Of je nu een fan bent van Planes™ of gewoon wilt leren vliegen, deze speelset is de manier om je dromen waar te maken! Bestel hem nu en vlieg de horizon tegemoet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10861

Mijn eerste emoties

foto van lego set10869

Avonturen op de boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.