Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jake's piratenschip Bucky 10514

Maak je klaar voor een avontuurlijke piratenervaring met LEGO DUPLO set 10514.
Help Jake om de schat te beschermen tegen Kapitein Haak en zijn bemanning op het indrukwekkende piratenschip Bucky.
Bouw je eigen piratenwereld en ga op zoek naar nieuwe schatten.
Geschikt voor jonge kinderen.
Koop nu en beleef uren speelplezier.

Waar is LEGO Jake's piratenschip Bucky 10514 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10514
lego insiders punten icoon
0
punten

Ahoy mateys! Stap aan boord van het avontuurlijke Jake's piratenschip Bucky en beleef spannende avonturen in de wereld van Disney's® Jake en de Nooitgedacht piraten™ animatie-serie. Help Jake om de schat te beschermen tegen de gevaarlijke Kapitein Haak en zijn bemanning.

Met deze LEGO® DUPLO® set, krijg je alle benodigdheden voor een heuse piraten-ervaring. De set bevat een robuust piratenschip met touwwerk, zeil, roer en zelfs een kanon dat echt kan schieten! Houd Kapitein Haak in de gaten vanuit de uitkijktoren en verdedig de schat en gouden Dubloen.

Maar pas op, Kapitein Haak is een sluwe piraat en zal alles proberen om de schat te stelen! Hijs snel de zeilen en vlucht naar het eiland waar je de schat veilig kunt begraven op een geheime plek waar niemand hem kan vinden. Op het eiland vind je een palmboom, schatkist, schep en prachtige buigzame groene bladeren en bloemen.

Met de bedrukte en standaard DUPLO stenen en 'Skully' en 'gouden Dubloen' bedrukte stenen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bouw je eigen piratenwereld en ga op zoek naar nieuwe schatten om te veroveren.

Met een hoogte van 29cm, lengte van 31cm en breedte van 17cm is het piratenschip een indrukwekkende verschijning, terwijl het eiland een hoogte heeft van 23cm, breedte van 16cm en lengte van 16cm. Deze set is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, die er op een veilige en leuke manier mee kunnen spelen.

Stap aan boord van Jake's piratenschip Bucky, zet je piratenhoed op en laat je fantasie de vrije loop. Bouw je eigen piratenschip en beleef de spannendste avonturen die je ooit hebt meegemaakt. Je zult er gegarandeerd uren speelplezier aan beleven. Aarzel niet en koop nu deze fantastische piratenset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10872

Treinbrug en -rails

foto van lego set4962

Baby dierentuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.