Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariel's onderzeese kasteel 10515

Duik in de onderwaterwereld van Disney's The Little Mermaid met Lego set 10515 Ariel's Onderzeese Kasteel.
Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor avontuurlijke spelletjes in de oceaan, inclusief Ariel figuurtje en accessoires.
Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier en een geweldig cadeau!

Waar is LEGO Ariel's onderzeese kasteel 10515 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10515
lego insiders punten icoon
0
punten

Spring in de onderwaterwereld van Disney's The Little Mermaid met de magische Lego set 10515 Ariel's onderzeese kasteel! Ontdek samen met Ariel en Botje het prachtige onderwaterkasteel dat verborgen ligt in de diepste delen van de zee. Met talloze avonturen en spelletjes is deze Lego set het ideale cadeau voor jongeren en volwassenen.

Deze Lego set bevat alles wat je nodig hebt om de meest fantastische avonturen in de oceaan te beleven. Laat Ariel op haar glijbaan naar beneden glijden, speel met Botje op de schommel en open de schatkist vol met schatten. Het onderwaterkasteel is versierd met zeewier, mooie bloemen en doorzichtige, afgeronde stenen die eruit zien als schelpen. Bovendien is er een steen met een Sebastiaan-opdruk om het geheel compleet te maken.

Met deze Lego set krijg je niet alleen een Ariel figuurtje met een prachtige zeemeerminstaart, je krijgt ook voldoende accessoires om je eigen creatieve spel te spelen. Zo zijn er spiegel- en juweelstenen die je kunt gebruiken om het kasteel te versieren en is er nog veel meer.

Onze Lego set 10515 Ariel's Onderzeese Kasteel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder en is speciaal ontworpen om goed in de kleine handjes te passen. De glijbaan is 20cm hoog, 12cm breed en 12cm diep en de schommel is 17cm hoog, 14cm breed en 7cm diep. Met deze afmetingen is de Lego set perfect om mee te spelen of om neer te zetten als decoratie.

Bestel nu onze Lego set 10515 Ariel's Onderzeese Kasteel en dompel jezelf onder in de wondere wereld van Disney's The Little Mermaid. Deze Lego set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor iedereen die van Disney en Lego houdt. Bestel nu en maak je eigen onderwateravonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10968

Bij de dokter

foto van lego set10900

Politiemotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.