Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste tuin 10517

De LEGO DUPLO set 10517, Mijn eerste tuin, biedt kinderen de mogelijkheid om te leren hoe ze voor planten en dieren moeten zorgen.
De set bevat een jongensfiguur, een bouwplaat, een huis, een hek, een hooivork, bloemen, een appelboom en verschillende stenen.
Daarnaast krijg je een exclusieve geit en pony om te verzorgen.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Mijn eerste tuin 10517 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10517
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de magische wereld van LEGO® DUPLO®! Met de set Mijn eerste tuin kan jouw kleintje op avontuur gaan in zijn of haar eigen achtertuin en leren hoe hij of zij voor planten en dieren moet zorgen.

Inclusief een schattige DUPLO figuur van een jongen die zijn tuin onderhoudt, samen met een bouwplaat, een huis met raam, een hek, een hooivork, prachtige bloemen, een appelboom met DUPLO steen met appel-opdruk en diverse DUPLO stenen. En dat is nog niet alles! Je krijgt ook een exclusieve DUPLO geit en pony die jouw kleintje kan verzorgen in zijn of haar eigen tuin.

Met de hooivork kan jouw kindje de planten verzorgen en zorgen dat ze gezond blijven. Maar pas op! Er komen hongerige dieren aan en daarom is het belangrijk om het hek te bouwen en te zorgen dat de geit en de pony veilig zijn.

Na het bouwen van deze set zal jouw kindje een hoop leren over het verzorgen van planten en dieren. Bovendien zijn DUPLO producten speciaal ontworpen om perfect in kleine handjes te passen en dus ideaal voor jongere kinderen die nog niet gewend zijn aan bouwspelletjes.

De afmetingen van de set zijn 15cm hoog, 19cm breed en 12cm diep en is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Ga samen met jouw kindje op avontuur in de tuin en leer veel over het verzorgen van planten en dieren met deze fantastische LEGO® DUPLO® set Mijn eerste tuin! Bestel hem nu en verzeker jezelf van eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10595

Sofia het Prinsesje koninklijk kasteel

foto van lego set10592

Brandweertruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.