Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuilniswagen 10519

De LEGO DUPLO Vuilniswagen set is perfect voor jonge kinderen die van avontuur en opruimen houden.
Deze set bevat een vuilniswagen met kiepfunctie, een vuilnismanfiguur en verschillende accessoires.
De set verbetert motorische vaardigheden en oog-handcoördinatie.
De stenen zijn gemakkelijk vast te pakken voor kleine handjes.
Combineer de set met andere DUPLO sets om de stad uit te breiden.
Bestel deze set vandaag nog voor uren speelplezier!

Waar is LEGO Vuilniswagen 10519 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10519
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de LEGO DUPLO Vuilniswagen set, waar toekomstige vuilnismannen en -vrouwen hun eigen stad kunnen opruimen! Deze set is perfect voor alle jonge enthousiastelingen die van avontuur, opruimen en bouwen houden. Complete met een LEGO DUPLO vuilnismanfiguur en zijn vertrouwde vuilniswagen is het tijd om de stad schoon te maken!

De vuilniswagen heeft een kiepfunctie, zes wielen om door elke straat en wirwar van de stad te navigeren, en een handige schep om het vuilnis op te ruimen. Zorg dat het vuilnis in de vuilnisemmer past en haal het op tijd op zodat de stad netjes blijft. Maar dat is nog niet alles, er is ook een hond en allerlei LEGO DUPLO stenen om te spelen en de verbeelding te stimuleren.

De LEGO DUPLO Vuilniswagen set is perfect voor jonge kinderen omdat de stenen gemakkelijk vast te pakken zijn met kleine handjes. Het is ook de ideale manier om de motorische vaardigheden en oog-handcoördinatie van jonge kinderen te verbeteren terwijl ze spelen en hun eigen wereld creëren.

Met afmetingen van 11 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed past deze set perfect bij uw andere DUPLO sets en kan worden gecombineerd om de stad uit te breiden en nog meer speelplezier te creëren. Het creëren van prachtige steden vol leven en verbeelding is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze set van LEGO DUPLO.

Dus waar wacht je op? Begin met het bouwen van de perfecte stad en houd het schoon met de LEGO DUPLO Vuilniswagen set. Het is niet alleen leuk om te spelen, het is ook een kans om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen terwijl uw kind urenlang speelt. Een win-win voor ouder en kind!

Bestel de LEGO DUPLO Vuilniswagen set vandaag nog en breng uren speelplezier in uw huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10906

Tropisch eiland

foto van lego set10524

Landbouwtractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.