Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Landbouwtractor 10524

De LEGO DUPLO set 10524 bevat een landbouwtractor, een stal, een hek en gekleurde DUPLO stenen.
Met deze set kunnen kinderen spelenderwijs leren over het leven op het platteland, het verzorgen van dieren en het onderhouden van een tractor.
De set is veilig en leuk voor kleine kinderen en is een ideale aanvulling op andere DUPLO sets.
Bestel nu en beleef de leukste avonturen op de boerderij!

Waar is LEGO Landbouwtractor 10524 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
29
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10524
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom op de boerderij! Klim op de stoere Landbouwtractor en rijd naar de gezellige stal, waar de vriendelijke koe staat te wachten om gevoederd te worden. Met deze LEGO set ben jij de baas op de boerderij en leer je alles over het leven op het platteland. Help de oude boer de koe te voederen door het dierenvoer uit de aanhanger te halen en laat de koe lekker gaan rusten als ze haar buikje vol heeft.

Maar er is meer te doen op de boerderij! De tractor kan worden onderhouden of gerepareerd met de oliekan en de moersleutel die bij de set worden geleverd. Gebruik de hooivork om de tractor netjes schoon te maken en klaar te maken voor de volgende klus.

Deze leuke set bevat niet alleen een tractor en een stal, maar ook een hek om de koeienweide af te zetten en een reeks vrolijk gekleurde standaard LEGO DUPLO stenen om je creativiteit de vrije loop te laten. Ook krijg je er een stoere oude boer figuur bij die je helpt bij alle taken op de boerderij.

Met de LEGO DUPLO sets ontwikkel je spelenderwijs je vaardigheden. Door de set op te bouwen en er mee te spelen leer je over het verzorgen van dieren, over het onderhouden van een tractor en over het leven op het platteland. Gebruik rollenspel om het leven op de boerderij nog beter te leren kennen en te begrijpen.

En de LEGO DUPLO sets zijn veilig en leuk voor kleine kinderen. Met de grote DUPLO stenen kunnen ze makkelijk spelen en bouwen zonder dat ze zich bezeren. Daarnaast is deze set de ideale aanvulling op iedere DUPLO Town collectie.

De mogelijkheden zijn eindeloos op deze boerderij! Leer alles over het leven op de boerderij en help de oude boer bij alle taken. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de leukste avonturen op de LEGO DUPLO boerderij!

De set bevat een stal die 9 cm hoog, 13 cm breed en 5 cm diep is. De tractor is 9 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed. De aanhanger is 7 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed. De koe is 5 cm hoog. Daarnaast bevat de set accessoires zoals een oliekan, moersleutel, hooivork, voedertrog en bloem-elementen. En er zitten stenen in met worm- en vrucht-opdruk en extra standaard DUPLO stenen.

Bestel nu de LEGO DUPLO Landbouwtractor en beleef de leukste avonturen op de boerderij! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen en met de LEGO DUPLO sets leer je spelenderwijs over het leven op het platteland. Jij gaat de boerderij runnen en de oude boer helpen bij alle taken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10928

Bakkerij

foto van lego set10599

Batman Avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.