Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grote boerderij 10525

Met LEGO set 10525 kan je je eigen boerderij bouwen en spelen.
Het bevat een schuur, een huis, een paardenstal en leuke dieren zoals koeien, paarden en kippen.
De set heeft ook accessoires en een tractor.
Het stimuleert bouwvaardigheden en rollenspel bij kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel nu en begin je eigen boerderijavontuur!

Waar is LEGO Grote boerderij 10525 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
121
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10525
lego insiders punten icoon
487
punten

Welkom op de Grote Boerderij! De perfecte plek om te ontdekken hoe het er aan toegaat op een echte boerderij. Met deze fantastische LEGO® DUPLO® set heb je alles wat je nodig hebt om je eigen boerderijtje te bouwen en lekker te spelen. Laat de koeien grazen in de wei, voer de dieren in de schuur en help de boer op zijn tractor. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens ontzettend leerzaam.

De set bevat alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier, zoals een schuur voor dierenvoer, een huis met stoelen en een paardenstal. Daarnaast zijn er ook allerlei leuke dieren zoals een koe, kalf, paard, kip en kat inbegrepen. Samen met de boer en het kindje kun je allerlei avonturen beleven op de boerderij.

Met de openklapbare deuren van de schuur kun je eenvoudig de dieren voeren en met de takel voor hooibalen kun je het voer naar boven hijsen. Het woonhuis heeft deuren en ramen die open kunnen en er is zelfs een bloemmotief in de DUPLO-steen verwerkt. In de stal vind je een draaibare voedertrog en een raam dat open kan, zodat je de dieren goed in de gaten kunt houden.

Maar dat is nog niet alles! In deze set vind je namelijk ook een DUPLO tractor die je zelf in elkaar kunt zetten. Met de afneembare laadbak kun je allerlei spullen vervoeren. Voor nog meer speelplezier zijn er ook accessoires zoals een hooivork, voedertrog, bloem-elementen en talloze bedrukte DUPLO stenen inbegrepen.

Deze set biedt volop mogelijkheden voor rollenspel. Zo zijn er ook muizen, een spin, kuikens en eieren, een weerhaan en stenen met bloemmotief aanwezig. Op deze manier leer je op een leuke manier kennismaken met boerderijdieren en de geluiden die ze maken. Deze set stimuleert bovendien de bouwvaardigheden en het rollenspel van de jongste boeren in spe.

De Grote Boerderij is ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Met deze set kunnen kleine kinderen veilig en leuk spelen. Het woonhuis is 19 cm hoog, 8 cm breed en 16 cm diep, de schuur is 28 cm hoog, 19 cm breed en 15 cm diep, de stal is 21 cm hoog, 22 cm breed en 16 cm diep en de tractor met laadbak is 9 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed.

Kortom, deze LEGO® DUPLO® set is perfect om kleintjes op een speelse en educatieve manier kennis te laten maken met het leven op de boerderij. Geschikt voor zowel jongere als oudere kinderen en urenlang speelplezier gegarandeerd! Bestel snel de Grote Boerderij en start je eigen boerderijavontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (12-08-2024) € 52.95 (25-05-2023) € 38.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set10576

Dieren verzorgen

foto van lego set10982

Fruit- en Groentetractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.