Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie 10532

Met LEGO set 10532: Politie kun je avontuurlijke en spannende achtervolgingen beleven in je eigen stad.
Deze set bevat een politiebureau, een bank, een bakkerij en voertuigen zoals een politieauto en een motor.
Met bedrukte DUPLO stenen kunnen kinderen hun eigen politieavonturen bedenken.
Deze set is veilig en perfect voor kleine kinderen om hun creativiteit en motorische vaardigheden te ontwikkelen.
Voeg deze set toe aan je collectie en bestel nu LEGO set 10532: Politie!

Waar is LEGO Politie 10532 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10532
lego insiders punten icoon
0
punten

Speels en avontuurlijk spelen doe je met LEGO set 10532: Politie! Met deze set kun je samen met je vrienden en familie de spanning van een echte politie-achtervolging beleven. Laat je fantasie de vrije loop en speel politieagent en dief in je eigen wereld.

In de set vind je alles wat je nodig hebt voor het naspelen van politieavonturen. Zo is er een bakkerij, een bank en een politiebureau met een beweegbare deur en raam. Maar dat is nog niet alles! Er zit namelijk ook een politieauto en een motor in de set die je zelf kunt bouwen. Ga achter de dief aan voordat hij het geld uit de bank kan stelen! Spring snel in de politieauto en zet de achtervolging in.

De set bevat ook bedrukte DUPLO stenen waaronder een taartje, geld, naambord voor de bank, een krakeling en een politiebord. Het politiebureau heeft ook een gevangenis waar je de dief veilig in op kunt sluiten. En als je even tijd hebt, kun je heerlijk genieten van een taartje uit de bakkerij.

Deze LEGO set is perfect voor kleine kinderen omdat ze veilig kunnen spelen met de grote DUPLO stenen. Zo kunnen ze hun eigen avonturen bedenken en beleven, terwijl ze ook hun creativiteit en motorische vaardigheden ontwikkelen.

Met deze set kun je deel uitmaken van je eigen stad en je eigen avonturen beleven. En als je al DUPLO-bouwwerken hebt, is de set een ideale aanvulling op je collectie.

Deze set bevat 2 LEGO DUPLO figuren: een politieman en een dief. Het bankgebouw is 12 cm hoog, 12 cm breed en 6cm diep. De bakkerij is 10 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. Het politiebureau is 15 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. De politiewagen is 10 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. De motor is 5 cm hoog, 9 cm lang en 2 cm breed.

Bestel nu LEGO set 10532: Politie en beleef avontuurlijke en spannende achtervolgingen in je eigen stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10554

Peuter bouwen en rijden

foto van lego set10595

Sofia het Prinsesje koninklijk kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.