Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweer- en Reddingsteam 10538

De LEGO set 10538 Brandweer- en Reddingsteam is gebaseerd op de Disney Planes Redden & Blussen film.
Met de set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en een bosbrand blussen met Dusty, Blade en Drip.
Met accessoires voor een realistisch spel.
Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Bestel vandaag nog en beleef je eigen heldhaftige avontuur!

Waar is LEGO Brandweer- en Reddingsteam 10538 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
30
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10538
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar om de held uit te hangen met de LEGO set 10538 Brandweer- en Reddingsteam! Deze set is gebaseerd op de Disney Planes Redden & Blussen film en bevat drie fantastische voertuigen - Dusty het vliegtuig, Blade Ranger de helikopter en Drip de bulldozer - evenals een watervulstation en bomen die je zelf kunt bouwen.

Met deze geweldige set kun je je eigen avonturen bedenken en een bosbrand blussen als een echte held! Dusty, Blade en Drip zijn de perfecte reddingsteams om het vuur te blussen en mensen te redden. Tank water bij het vulstation en ga op pad om de vlammen te doven. Verzin je eigen spannende verhalen en speel ze na met de figuren uit de bekende Disney Planes: Brandweer- en Reddingsteam film.

De LEGO set 10538 Brandweer- en Reddingsteam is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden en biedt precies genoeg bouwuitdaging. Het is een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren en het spelenderwijs leren te bevorderen. Met de eenvoudig te bouwen modellen kunnen kinderen snel aan de slag en hun eigen verhalen bedenken terwijl ze spelen.

Dusty het vliegtuig is 9 cm hoog, 10 cm lang en 12 cm breed, terwijl Blade Ranger de helikopter 9 cm hoog, 18 cm lang en 12 cm breed is. Drip de bulldozer is 6 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. De set wordt geleverd met accessoires, waaronder 2 vlamstenen en 2 waterstenen, om het spel nog realistischer te maken.

LEGO DUPLO producten bieden een leuke en veilige manier om te spelen voor kleine kinderen. Deze set kan gebruikt worden om hen de basisbegrippen van ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en creatief denken te leren. Met de LEGO set 10538 Brandweer- en Reddingsteam kunnen kinderen hun verbeelding en creativiteit de vrije loop laten en zich echt als een held voelen.

Doe mee aan het gevecht tegen vuur en redden mensen in nood met de LEGO set 10538 Brandweer- en Reddingsteam. De set is perfect om cadeau te geven aan kinderen van alle leeftijden en zal zeker een hit zijn bij fans van de Disney Planes Redden & Blussen film. Bestel vandaag nog en begin aan je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10519

Vuilniswagen

foto van lego set30325

My First Dinosaur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.