Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandrace 10539

Met LEGO set 10539 Strandrace kunnen kinderen hun eigen strandrace avonturen beleven.
Deze set bevat twee zeilwagens, accessoires en de schattige DUPLO figuren Kapitein Haak en Skully.
Kinderen kunnen hun creativiteit gebruiken om fantastische racemonsters te bouwen en racen tegen vriendjes en familie.
De set bevordert de bouwvaardigheid en creativiteit van kinderen tussen de 2 en 5 jaar.
Bestel deze set nu en beleef spannende strandavonturen thuis!

Waar is LEGO Strandrace 10539 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10539
lego insiders punten icoon
0
punten

Met LEGO set 10539 Strandrace haal je het strand naar binnen! Deze vrolijke set bevat alles wat je nodig hebt voor een geweldige strandrace vol avontuurlijke wagens en kleurrijke accessoires. Met de koddige DUPLO figuren van Kapitein Haak en Skully zal jouw kind de meest fantsoenlijke racemonsters creëren die er te vinden zijn.

De set bestaat uit twee zeilwagens met draaiende wielen en een stuur, 2 vlaggen, een bloem, trofee en een transparante LEGO DUPLO steen. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen fantastische racemonsters bouwen. Daag vriendjes en familie uit voor een epische race tussen de piratenkapitein en de ondeugende Skully. Wie zal er als eerste over de finish streep komen? Het wordt een ware strijd!

Bouw daarnaast ook de boom die voor een beetje schaduw op het strand kan zorgen. Of misschien wil je wel een geheime schat in de boom verstoppen en een spannende zoektocht organiseren. Alles is mogelijk met LEGO set 10539 Strandrace!

De LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 2 tot 5 jaar en dragen bij aan hun ontwikkeling van creativiteit en bouwvaardigheid. Door het gebruik van deze set kunnen ze basisvaardigheden ontwikkelen en daarnaast spelen ze veilig met speciale LEGO DUPLO producten. De zeilwagens zijn 18 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en de boom is 11 cm hoog, 16 cm breed en 6 cm diep.

Bestel LEGO set 10539 Strandrace nu en beleef de leukste avonturen op het strand bij jou thuis! Laat je kinderen hun eigen verhalen verzinnen terwijl ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen. Deze set is een perfect cadeau voor de jongere kinderen en een nostalgisch cadeau voor volwassenen die terug willen naar hun kindertijd. Bestel hem vandaag nog en laat het strandavontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10965

Pret in bad: drijvende dierentrein

foto van lego set10843

Mickey's racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.