Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het sprookje van Doornroosje 10542

Stap binnen in de magische wereld van Doornroosje met deze betoverende LEGO set! Bevat een prachtige kasteeltoren en de gezellige boshut van Mooiweertje.
Inclusief Doornroosje en Mooiweertje LEGO DUPLO figuren, accessoires en een lief wit konijntje.
Ideaal voor kinderen om samen te bouwen en te spelen.
Bestel vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Het sprookje van Doornroosje 10542 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
55
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10542
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap binnen in de magische wereld van Doornroosje met deze betoverende LEGO set! Met een prachtige kasteeltoren en de gezellige boshut van Mooiweertje zijn er talloze avonturen te beleven. Kinderen zijn dol op het bouwen van deze set en het spelen van de spannende verhalen van hun favoriete Disney-figuren. Er wachten urenlang speelplezier met de toverstaf van Mooiweertje en de Schone Slaapster in haar schitterende kleren. En als extra bonus, is er een lief wit konijntje dat ook deel uitmaakt van deze set.

Deze LEGO set bevat Doornroosje en Mooiweertje LEGO DUPLO figuren, een toren met prachtige rozenversieringen en toegang tot de boshut. Verder bevat de set een bed, een raam dat open kan en nog veel meer accessoires om een inspirerende sfeer te creëren voor verhalen. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken en hun eigen avonturen bedenken voor Doornroosje en Mooiweertje terwijl ze genieten van hun prachtige gewaden.

Het spelen met LEGO DUPLO zorgt voor gegarandeerd speelplezier. Het is ideaal voor kleine kinderen, ze kunnen gemakkelijk en zonder frustratie bouwen. En bovendien is het een geweldige manier om hun creativiteit te ontwikkelen en te stimuleren.

De toren heeft een hoogte van wel 30 cm, en is 12 cm breed en 11 cm diep. De boshut is 12 cm hoog, 12 cm breed en 4 cm diep. Het is een geweldige set voor kinderen om samen met vrienden of met hun ouders te bouwen en te spelen, de mogelijke avonturen zijn eindeloos.

Dankzij deze set zal je kind zich helemaal onderdompelen in de wereld van Doornroosje en Mooiweertje, en wordt het bouwen en spelen een onvergetelijke ervaring. Grijp deze kans en laat je kind genieten van urenlang speelplezier met deze betoverende LEGO DUPLO set. Bestel vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10949

Boerderijdieren verzorgen

foto van lego set10560

Peekaboo Jungle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.