Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Joker Uitdaging 10544

Met de LEGO DUPLO 10544 The Joker Uitdaging set kunnen kinderen creatief spelen en hun motorische vaardigheden ontwikkelen.
Ze kunnen Batman helpen de beruchte Joker te vangen en Gotham City te redden.
De set bevat de Batmobile, de Joker's radarpost en accessoires zoals de Batarang.
Geschikt voor kinderen van 2-5 jaar.
Compatibel met andere DUPLO sets.
Bestel nu en laat je kinderen hun eigen DC Super Hero avonturen beleven.
TM & © DC Comics (s14).

Waar is LEGO The Joker Uitdaging 10544 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-06-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10544
lego insiders punten icoon
247
punten

LEGO DUPLO 10544 The Joker Uitdaging - Versla de Joker en red Gotham City!

Vroem vroem! Batman scheurt met zijn Batmobile naar de plaats delict! Hij heeft de hulp van jonge bouwers nodig om de wereld te redden van de beruchte Joker. Help Batman de Joker te vangen voordat hij nog meer chaos veroorzaakt!

Met deze geweldige LEGO DUPLO set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken. Met grote, vrolijk gekleurde stenen kunnen kinderen de Batmobile en de Joker's radarpost bouwen en de actiescènes naspelen.

In deze set zitten ook onze favoriete superhelden: LEGO DUPLO Batman en de Joker. Batman sjeest met zijn coole Batmobile en gebruikt zijn Batarang om de Joker en zijn op hol geslagen radar te stoppen. Maar de Joker is slim en zal er alles aan doen om uit handen van de gerechtigheid te blijven. Het is aan jou om hem te vinden en te arresteren!

Voor het ultieme speelplezier bevat de set accessoires zoals de Batarang, radar, steen met controlepaneel-opdruk en een hek. Dit alles om ervoor te zorgen dat de Joker geen schade kan aanrichten. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen verhaal waarin Batman Gotham City beschermt tegen de boosaardige Joker.

De LEGO DUPLO 10544 The Joker Uitdaging set is geschikt voor jonge kinderen vanaf 2 tot 5 jaar en combineert creativiteit met motorische vaardigheden. Kleine kinderen spelen leuk en veilig met deze speciale LEGO DUPLO producten en ontwikkelen zo hun bouwvaardigheden.

Naast het verhaal van Batman en de Joker, kunnen kinderen ook hun eigen DC Super Hero avonturen verzinnen. De set is ook compatibel met andere LEGO DUPLO sets, waardoor eindeloze bouwmogelijkheden ontstaan.

Deze LEGO DUPLO set bevat de Batmobile van 5 cm hoog, 19 cm lang en 5 cm breed, de Joker's radarpost van 18 cm hoog, 19 cm breed en 3 cm diep, en de Joker-figuur van 15 cm hoog, 6 cm breed en 8 cm diep.

Bestel nu de LEGO DUPLO 10544 The Joker Uitdaging en laat je kinderen hun eigen DC Super Hero avonturen beleven. TM & © DC Comics (s14).

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10524

Landbouwtractor

foto van lego set10594

Sofia het Prinsesje koninklijke paardenstal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.