Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batgrot Avontuur 10545

Maak kennis met LEGO set 10545 Batgrot Avontuur! Deze eenvoudig te bouwen set bevat Batman™ en Catwoman figuren, een Batwing en een Batgrot.
Kinderen kunnen hun bouw- en creatieve vaardigheden ontwikkelen terwijl ze urenlang spelen en hun eigen avonturen bedenken.
Bestel nu en geniet van speelplezier met je favoriete DC Super Heroes!

Waar is LEGO Batgrot Avontuur 10545 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10545
lego insiders punten icoon
0
punten

Op naar de Batgrot, waar spannende avonturen wachten! Word lid van Batman™ en help hem Catwoman te vangen voordat ze de geheimen ontdekt! Deze LEGO set 10545 Batgrot Avontuur is perfect voor kinderen die dol zijn op superhelden en LEGO. Met deze set kunnen ze hun bouw- en creatieve vaardigheden ontwikkelen terwijl ze urenlang spelen en hun eigen rollenspellen bedenken.

Deze set is eenvoudig te bouwen en bevat alles wat je nodig hebt om je eigen Batgrot te maken. Parkeer de Batwing en ga aan de slag met de fascinerende Batman™ gadgets - maar pas op: Catwoman is in de buurt! Batman™ schiet langs de glijbaan omlaag om haar te vangen voordat ze kan ontsnappen. Met allerlei extra stenen kun je je eigen Batgrot en Batwing bouwen en de mogelijkheden voor rollenspel zijn eindeloos.

Inclusief LEGO® DUPLO® Batman™ en Catwoman figuren, zodat kinderen meteen aan de slag kunnen met hun avonturen en verhalen kunnen bedenken. De set bevat ook een kanon, een Batarang, een koffer, een vuurelement en stenen met tv- en computerscherm om allerlei verhalen mee te verzinnen.

Start de motoren van de Batwing en vlieg ervandoor met Batman™ om Catwoman te vinden voordat het te laat is. Neem haar gevangen met behulp van het touw en voorkom dat ze de geheimen ontdekt die in de Batgrot verborgen liggen. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en elke keer nieuwe avonturen verzinnen met hun favoriete DC Super Hero figuren.

Deze prachtige set stimuleert de bouwvaardigheid en creativiteit van kinderen en is speciaal ontworpen voor de jongste LEGO fans. De set is veilig en leuk om mee te spelen en bevat geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en op te bergen zodat het altijd klaar is voor de volgende avonturen.

Kleine kinderen kunnen spelen en bouwen met LEGO® DUPLO® producten die speciaal zijn ontworpen voor hun leeftijd. De Batwing is 5 cm hoog, 25 cm lang en 16 cm breed, en de Batgrot is 28 cm hoog, 19 cm breed en 21 cm diep. TM \&& © DC Comics. (s14)

Koop nu de LEGO set 10545 Batgrot Avontuur en stap in de wereld van DC Super Heroes! Met deze set kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de Batman™ films naspelen en hun eigen avonturen en verhalen bedenken. Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier met Batman™, Catwoman en hun fascinerende avonturen in de Batgrot!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10871

Vliegveld

foto van lego set10983

Biomarkt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.