Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peuter bouwen en rijden 10554

De 'Bouwen en Slepen' set van LEGO® DUPLO® is een creatief cadeau voor peuters.
De set bevat 15 felgekleurde stenen en elementen, waaronder een trekwagen.
Kinderen kunnen spelen en experimenteren met bouwen, terwijl ze hun fijne motoriek en creativiteit ontwikkelen.
Het veilige speelgoed is geschikt voor peuters vanaf 1,5 jaar en biedt jarenlang speelplezier.
Bestel vandaag nog dit geweldige cadeau!

Waar is LEGO Peuter bouwen en rijden 10554 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10554
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor een peuter? Dan is de nieuwe 'Bouwen en Slepen' set van LEGO® DUPLO® perfect voor jou! Met deze set kunnen peuters op een speelse manier experimenteren met bouwen en spelen.

De set bestaat uit 15 felgekleurde stenen en elementen, waaronder een trekwagen, stickers en diverse extra-grote stenen. De extra-grote stenen zijn perfect voor kleine handjes en vormen de perfecte kennismaking met creatief bouwen voor peuters. Bovendien passen alle extra-grote elementen volledig bij standaard DUPLO stenen en elementen.

In deze set zit ook een superleuke trekwagen, bedrukt en versierd met ogen en vrolijke kleuren. Kinderen kunnen deze trekwagen achter zich aan trekken en lekker spelen met de stenen en elementen erin. En wanneer ze klaar zijn met spelen, kunnen ze de trekwagen gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde doos.

Met de 'Bouwen en Slepen' set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en de meest fantastische bouwwerken maken. Ze kunnen dieren bouwen van de grote DUPLO stenen, of zelfs hun eigen trekwagen ontwerpen. Kinderen kunnen zichzelf lekker laten gaan en hun eigen verhaaltjes bedenken terwijl ze spelen.

De set is geschikt voor peuters vanaf 1,5 jaar en is perfect voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en de creativiteit. Het is veilig speelgoed waar kinderen veel plezier aan zullen beleven. De grote stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en kunnen gemakkelijk worden vastgepakt en in elkaar gezet.

Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een cadeau voor de feestdagen of gewoon een leuk cadeau om te geven, de 'Bouwen en Slepen' set van LEGO® DUPLO® is de perfecte keuze. Het is een hoogwaardig product dat jarenlang speelplezier zal bieden.

Kortom, ben je op zoek naar een creatief cadeau voor een peuter? Dan is de 'Bouwen en Slepen' set van LEGO® DUPLO® absoluut een aanrader! Het is veilig speelgoed waar kinderen veel plezier aan zullen beleven en dat hun creativiteit zal stimuleren. Bestel hem vandaag nog en maak een peuter blij met een geweldig cadeau!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10826

Miles' Stellosphere hangaar

foto van lego set10827

Mickey & Friends strandhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.