Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peuter beginbouwset 10561

De LEGO DUPLO Peuter beginbouwset is een kleurrijke set speciaal ontworpen voor de allerkleinsten.
Met bedrukte en versierde stenen kunnen schattige dierenfiguren worden gemaakt.
De set stimuleert creativiteit, fijne motoriek en verbeelding van kinderen.
Het bouwen van grote DUPLO dieren is mogelijk en de stenen zijn veilig en compatibel met andere DUPLO sets.
Bestel vandaag en laat jouw kinderen de wereld van LEGO bouwen ontdekken en hun bouwvaardigheden ontwikkelen.

Waar is LEGO Peuter beginbouwset 10561 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10561
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de LEGO DUPLO Peuter beginbouwset! Maak kennis met de leukste dieren en ontdek de wereld van LEGO bouwen. Deze set is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, zodat zij veilig kunnen spelen en bouwen.

De Peuter beginbouwset bevat kleurrijke LEGO DUPLO stenen met bedrukte en met ogen versierde details, die perfect zijn voor het creëren van schattige dierenfiguren. De deksel van de set doet dienst als handige bouwplaat, waardoor het bouwproces nog makkelijker wordt gemaakt.

Verzinnen, verbinden en onderzoeken staan centraal in deze set. Laat je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop en ontdek samen nieuwe manieren om de stenen te gebruiken. Door het spelen met LEGO DUPLO leren kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen en hun verbeelding te stimuleren.

Bouw de leukste grote DUPLO dieren met deze set, zoals een olifant, krokodil of leeuw. Laat je kinderen de verschillende stenen combineren en ze in elkaar zetten tot hun favoriete dier.

Onze DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen en bevatten geen gevaarlijke onderdelen. Jouw kind kan dus veilig spelen en bouwen, terwijl jij geniet van hun creativiteit.

De extra grote DUPLO stenen passen perfect bij standaard DUPLO stenen en elementen, waardoor je kinderen hun set kunnen uitbreiden en bouwen wat ze maar willen.

Ontdek de magie van het bouwen met de LEGO DUPLO Peuter beginbouwset. Met deze set kunnen kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en hun creativiteit de vrije loop laten. Laat hun verbeelding tot leven komen en laat ze de leukste dieren en creaties bouwen.

Bestel de Peuter beginbouwset vandaag nog en geef jouw kind de kans om de mooiste dieren te bouwen en zijn of haar bouwvaardigheden te ontwikkelen. Wij garanderen plezier voor het hele gezin met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10948

Parkeergarage en wasstraat

foto van lego set10952

Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.